Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 arkadaşlar ben de geldim bu forumu sevdim, ne ararsan var ve kurallarını daha çok sevdim( kötü kelime süzgeci bile varmıış,olmaz öle şey diyenler vardı başka forumlarda:) onlara duyurulur. kozmopolit bir ortamdayım sanırım... güzellikleri paylaşmak dileğiyle zeynoo Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 merhaba hoşgeldin. umarım hayal kırıklığına uğramazsın. Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 hoşgeldin zeynoo Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 hos geldin Zeyno.... iletilerini okudum ve iiki gelmissin diorum.... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Zeyno hoşgelmişsin sevgiler Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2005 teşekkür ederim arkadaşlar hoşbulduuuuk Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.