Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Uzaylıya yapılan otopsi


sedat sencan

Önerilen İletiler

Bir uzaylıya yapılan otopsi görüntülerini izlediniz mi?Ben izlemiştim.İzlerken,daha ilk sahnelerden itibaren bu görüntülerdekilerin bir sahtekarlık olduğunu anladım.Bu görüntüleri de kapsayan olaylara ‘Roswell vakası’ deniliyor.Kısaca özetlersem; Roswell kasabası yakınına 1947 yılında kimliği belirsiz bir cismin düştüğü iddia edilmişti.Resmi görevliler olay yerinde bulduğu enkazı alıp götürdüler.Ancak bu enkazın bir uçan daireye ait olduğu söylentisi dünyanın her yanına yayıldı.Bu olay defalarca gündeme getirildi.Nihayet cismin yere çakılmasından sonra öldüğü söylenen bir uzaylıya yapılan otopsiye ait görüntüler ortaya çıktı.

********** ********** ********** **********

Bu otopsiyi görmek istiyorsanız YouTube’ye girin.Search kısmına ‘roswell’ yazın.Roswell alien autopsy videosunu izleyin.

Daha fazla bilgi almak istiyorsanız ve ingilizce biliyorsanız internet arama çubuğuna ‘skeptical inquirer’ yazın,çıkan sitede gene ‘roswell’ yazıp ilgili makaleleri bulun.

********** ********** ********** **********

Trey Stokes;The Abyss,Batman Returns,RoboCop II,The Blob gibi filmler için canavar ve uzaylı yaratan bir sanatçıdır.Kendisi böyle bir sahteciliğin nasıl yapılabileceğini çok iyi bilenler arasındadır.Herşeyden önce film, 1940 yıllarında çekilmiş belgeseller gibi olmalıydı.Dekorda kullanılan eşyalar da bu yıllara uygun düşmeliydi.Otopsisi yapılacak olan uzaylı ise,insanların hayalgüçlerinde canlandırdıkları imge ile paralellik göstermelidir.Hemen hemen insana benzemeli,ama tam olarak aynı olmamalıdır.Bu çerçeve içinde insanlara ait olmayan birtakım organlara da sahip bulunmalıydı.Bu model çok iyi şekilde dizayn edilmeliydi.Öyle ki tıp araştırıcısı rolündeki aktörler,yapacakları otopsi sırasında bu organları kolayca keşfetmeliydiler.

********** ********** ********** **********

İşe başlanınca vucut ölçüleri, yapılması tasarlanan uzaylıya benzeyen birisini bulmak ve onun plastikten kalıbını almak gerekir.Sonra yaratığa garip bir görünüm vermek için çalışmalar başlar.Bunun için en uygun yol,dişçilerin diş kalıbı almak için kullandığı ve hızlı şekilde donarak elastik bir yarı katıya dönüşen macunumsu madde hazırlamaktır.Bu madde yaratığın plastik kalıbının üzerine sürülür.Sonra altışar tane el ve ayak parmağı takılır.Bu iş yapılırken el ve ayaklara uzun ve belirgin görülebilsin diye teller konur.Seyircilerin ilk bakacakları yer olduğu için yüze garip bir ifade verilir ve baş yeniden şekillendirilir.Büyük bir ihtimalle böyle oluşan uzaylının hazırlanması artık bitmiştir.Sıra çekim yapmaya gelmiştir.

********** ********** ********** **********

Kameralar çalışmaya başlar.Sözde araştırıcılar gövdeyi kesmeye koyulurlar. Trey Stokes’in tahminine göre bir neşterin kameraya bakmayan tarafına küçük bir tüp iliştirilmiştir.Böylece neşter keserken uzaylının kanı tüpten dışarı sızar,elbette neşter ardında bir iz de bırakılmış olur.Daha sonra, en yakın kasaptan alınıp gereken işlemler uygulanarak yerleştirilmiş olan ciğer veya böbrekler karından çıkarılır.

********** ********** ********** **********

Görüntüler boyunca kadavranın etrafındaki başlıklı adamların;hem kendi mikroplarının saçılmasını,hem de uzaylının mikroplarını engelleyecek arıtıcı maskeler takmadıklarını görüyoruz.Daha ilk bakışta hiç tecrübesi olmayan ve beceriksiz olduğu anlaşılan kişiler organların yapılarını,birbirleriyle ilişkilerini anlamaya veya incelemeye hiç gayret göstermiyorlar.Elleri rastgele ve plansız bir biçimde oradan oraya saldırıyorlar.Vucuttan çıkarılan garip şeyler adeta körlemesine kesilip tasların içine fırlatılıyor.

********** ********** ********** **********

Tecrübeli bir cerrah,filmin son derece beceriksiz çekildiğini ve iyi yönlendirilmemiş amatörlerin işi olduğunu söylemişti.Joseph Bauer olan bu cerrah,konuşmasına şöyle devam etmişti:’Bu uzaylı gerçek olsaydı,film yüzyılın cinayetinin belgeseli olurdu.’Elbette buna ilave olarak barbarca bir kasaplığın ve hem bu deforme yaratık hakkında biraz bilgi edinme fırsatının hem de eşsiz delillerin yok edilmesinin de cinayeti olurdu.

Kaynak:

Adrian Berry : Galileo and the Dolphins-Amazing But True Stories from Science

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.