Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

bilgisayarıma limewire programını hatasız şekilde kurdum program normal açılıyor ama mp3 yada başka birşey arattığımda inmiyor.kaldırıp başka yerden tekrar kuruyorum yine aynı hata arama yapıyor ama prgram hiçbirşey bulmuyor acaba java ile alakalı olabilirmi?ya da başka birşeyle? yardım ederseniz sevinirim .tşk ;)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

lime wire proğramı türkçemi ingilizcemi? eğer türkçeyse indirmiyor

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

türkçeyide denedim ingilizceyide :ermm:

ama olmuyor yinede sağol ;)

Gönderi tarihi:

Bende de var limewire.. Javayla ilgisi oldugunu sanmıorum.. Nasıl indirmeye çalıştığını açıkça yazar mısın :unsure:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

bilgiişlemci olduğum için işyernde sürekli kurduğum bir program yani herzaman kurduğum gibi kuruyorum orada tıkır tıkır çalışıyor ama kendi pc'mde çalışmıyor :mellow:

Gönderi tarihi:

Belki süreli bi programdır diyecegim ama değildir.. :grin: Zaten aklıma da başka bişi gelmio :unsure::D

Gönderi tarihi:

bende ingilizce olanını yüklemiştim ama olmuyodu türkçesini yükledim çalışıyo o ytüden sordum ;)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

bendede lime wire var ingilizcesio sorun bendede bazen oluyor bazenhata vermesinin sebebi şu olabilir

1-internet kopukluğu

2-java sorunu

3-sorulan şarkınınlime wire de yüklü olmaması

4-şarkının bilgisayarı çökertecek kadar büyük kapasiteye sahip olması

belki bunlardan birin ama saakın hatalısın demeyin çünkü bunlar tahminlerim

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.