Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 18 yıl Futbol kamuoyunu çok yakından takip etmem ancak geçenlerde GS başkan yardımcısı Adnan Polata Fb yönetici Mahmut Uslu cevap verince bu yazıyı yazmaya karar verdim.Deniliyorki GS ya devlet tarafından teşvik verilmiştir.Öyleyse anayasal eşitlik ilkesi uyarınca FB yede aynı oranda finansal destek sağlanmalıdır.(Dikkat edilirse diğer kulüpler denmiyor FB deniliyor) Öncelikle GS stad projesini Alisamiyende gerçekleştirmek istemiştir. Fakat Alisamiyen Şişli belediye sınırları içerisinde olmasına rağmen başbakan R.Tayyip Erdoğan bu konuyla direk ilgilenmiş ve konunun Büyükşehir Belediyesi yetkileri içerisine dahil etmiştir.Bu gün GS kulübüne yapılan seyrantepe projesi GS ya yarardan çok finansal zarar getirmiştir.Şöyleki Mecidiyeköydeki Likör Fabrikasının hemen bitişiğindeki Alisamiyen stadı şu an için İstanbulun en değerli arazisine sahiptir.Bu arazi Büyükşehir belediyesi tarafından kurulacak konsosiyum uyarınca ihale edildiğinde Büyükşehir belediyesine Milyarlarca dolar kazandıracaktır.Buda büyükşehirin içinde bulunduğu finansal darboğazı aşması için yeterde artar bile.Yoksa ne Kadir Topbaş nede Tayyip Erdoğan GS ya bağ bahçe bağışlamamıştır.Sadece alisamiyenden vazgeçmesi için GS nin ağzına bir parmak bal çalmıştır.Dirayetli ve başarılı bir yönetim bu olağanüstü fırsatı daha iyi değerlendirebilirdi.Ama malesef yine bir Özhan Canaydın klasiğiyle karşı karşıyayız.Ben FB li yöneticilerin GS başkanıyla dalga geçtiklerini düşünüyorum.Yoksa bu tarihsel fırsat için böyle külhanbeyi ağzıyla (mahmut uslu) konuşacaklarını hiç sanmıyorum....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.