Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım-Amasya Eğt. Fak. Tiyatro Kl. SUNDU

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Amasya Eğitim Fakültesi Sahne Sanatları Kulübü Tiyatro Topluluğunca 2006 yılında sahnelenmiş olan Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım adlı oyundan bir sahne

Bu eserin final sahnesi. Bu da çok eğlenceli hatta en güzel sahne.

Mutlaka izlemelisiniz.

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

Gönderi tarihi:

çok güzel bi iş çıkarmışsınız, tebrikler.

Ben de Mimar Sinan güzel Sanatlar Üniversitesi tiyatro Kulübündenim, biz de göz-kap'ı oynadık bu sene.

Aynı oyun bile olsa tamamen farklı 2 yorum çıkmış, çok hoşuma gitti.Röveşata harikaydı :) hoca sahnesini de bizden tamamen farklı düşünmüşsünüz. bu şekilde de hoş olmuş. Efruz'u pek göremedim, efruz'u da merak ettim açıkçası, biraz daha fazla görebilmek isterdim. Kulübünüzle sürekli iletişim halinde olmayı isteriz. Ben kulüpte başkan yardımcısıyım. Kulüpler arası bir köprü kurabilirsek sevinirim...

görüşmek üzere...

tekrar tebrikler..

Gönderi tarihi:

E_A hocam yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Ben şu anda mezunum ve öğretmenlik yapıyorum. Dilerseniz Amasya Eğitim Fakültesinde tiyatro kulübünde görevli arkadaşlarımla görüştürebilirim sizi.

Efruzu çok merak ettiğinizi söylemiştiniz sizin için iki sahne yükledim youtube a. İnşallah beğenirsiniz. İyi seyirler. :)

Efruz ve Vicdani'nin SAAT KAVGASI

Efruz, Cemalüfer'i ÖPÜYOR! Çok güzel bir sahne. :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.