Misafir taunus Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 ve başkasına kaptırır.(acı ama gerçek) Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 yeşilsu öncelikle çok geçmiş olsun belki sabretsen sussan sakin olsaydın bıraz bıraz kaçsaydın basarabılecektın degıl mı ? bunu sen de bılıyorsun ama işte ınsan cok ısteyınce gözu kararınca bunlarınhıcbırını yapamıyor onu pesınden kosturunca da uzuyor gıbı gelıyor aslında onun da canı kosmak ıster o da özlemek ıster.. bunlar da var insan peşinden koşturanın peşindedır hani biraz da onu kıymetli görur ıster ıstemez.. aslında onun da canı can o da kossun bıraz bız kızlar kapatmalıydık telefonları kapatmalıydık ıletısımı ozaman görecektık ask neymıs bız nasıl kıymetlenıyorduk.. yapabılsekdık bu forumda olmazdık degılmı. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 yeşilsu öncelikle çok geçmiş olsun belki sabretsen sussan sakin olsaydın bıraz bıraz kaçsaydın basarabılecektın degıl mı ? bunu sen de bılıyorsun ama işte ınsan cok ısteyınce gözu kararınca bunlarınhıcbırını yapamıyor onu pesınden kosturunca da uzuyor gıbı gelıyor aslında onun da canı kosmak ıster o da özlemek ıster.. bunlar da var insan peşinden koşturanın peşindedır hani biraz da onu kıymetli görur ıster ıstemez.. aslında onun da canı can o da kossun bıraz bız kızlar kapatmalıydık telefonları kapatmalıydık ıletısımı ozaman görecektık ask neymıs bız nasıl kıymetlenıyorduk.. yapabılsekdık bu forumda olmazdık degılmı. teşkkür ederim tabi insanın gözü kararınca hiçbişeyi görmüyor.ve yapıcanı zaten yapıyo ki bu benimki taktığını yapan biriyse ..gerçi ölmeyi hiç düşünmedim o zaman ama ölmektende çok korktum..dediğin gibi kaçsaydık, hiçbir şekilde görüşmeseydik değerimiz çok güzel olurdu ama maalesef kaçamadık ve aksine biz kovaladık.. sevgilerimle Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 yeşilsu öncelikle çok geçmiş olsun belki sabretsen sussan sakin olsaydın bıraz bıraz kaçsaydın basarabılecektın degıl mı ? bunu sen de bılıyorsun ama işte ınsan cok ısteyınce gözu kararınca bunlarınhıcbırını yapamıyor onu pesınden kosturunca da uzuyor gıbı gelıyor aslında onun da canı kosmak ıster o da özlemek ıster.. bunlar da var insan peşinden koşturanın peşindedır hani biraz da onu kıymetli görur ıster ıstemez.. aslında onun da canı can o da kossun bıraz bız kızlar kapatmalıydık telefonları kapatmalıydık ıletısımı ozaman görecektık ask neymıs bız nasıl kıymetlenıyorduk.. yapabılsekdık bu forumda olmazdık degılmı. belkilerle konuşmak çok geç , olucağı varsada olmuştur üzmeyin güzelim canınızı kısmetinizse gelir yemenden değilse negelir elden o yüzden zaman gösteriyor neyin olduğunu kendinize iyi davranın Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 belkilerle konuşmak çok geç , olucağı varsada olmuştur üzmeyin güzelim canınızı kısmetinizse gelir yemenden değilse negelir elden o yüzden zaman gösteriyor neyin olduğunu kendinize iyi davranın kader kısmet de var bu işlerde ama hatalar ustuste bınınce pısmanlık oluyo ya da bı mınık hata pısmanlık olduysa dahasını yapmamak gerekır dıye dusunuyorum sımdıye kdr kader kısmet dedık de ne oldu pısmanlık oldu oldu tabı Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 evet zaten kader kısmet dediklerimiz pişmanlık oluyor.. sevgiyle kal... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 evet zaten kader kısmet dediklerimiz pişmanlık oluyor.. sevgiyle kal... bu ne ya böle her sefer sevgiyle kal yok hoscakal haydi saglıcakla kal falan ??? ıyı mısın saglıklı mısın sen yesıl su ? her gun buraya yazı yazıyorsun ama her seferınde elveda der gıbı yazılarla bıtırıyorsun yazını hos degil bıraz ögrenmelısın bıseylerı yasın kaç senın? büyü yani büyü olgunlaşmalısın sonra evde kaldım falan dıyorsun kalmana şaşmamalı Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 ya tamam kızmaa korkutuyosun beni sevdiğimden öle diyorum napıyım ya aaaaaa neyse seni seviyorum beni düşündüğün için sağol ama gerçekten evde kaldım:D mucckkkk Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 ya tamam kızmaa korkutuyosun beni sevdiğimden öle diyorum napıyım ya aaaaaa neyse seni seviyorum beni düşündüğün için sağol ama gerçekten evde kaldım:D mucckkkk hahay ay boşver canım ben arada asabileşiyorum da sen de evde kalmış değilsin yaşın 23 ben 25 yaşındayım ve yeni buldum aradğım adamımı bulur bulmaz da evlenmek nasip oldu yani 2 sene daha sürünceğini düşün ama 35 e kalmıyoruz yani.. 35 yasında da bekar olcakmıyım acaba diye düşünürdüm hep.. kalmıyoruz umarım sen de kalmayacaksın yesilsum Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 bende zaten evde kaldım diye espiri yapıyorum bu espiri teyzemden kaldı o evlendiği için ben kaldım şimdi canımsın benim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.