Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2024 1 yıl Mekdus, Orta Doğu'nun geleneksel ve lezzetli turşu çeşitlerinden biridir. Özellikle Levanten mutfağında popüler olan bu tarif, küçük patlıcanların ceviz, sarımsak ve biberle doldurulup zeytinyağında bekletilmesiyle hazırlanır. Fermente bir tat sunan Mekdus, kahvaltılarda, salatalarda ve mezelerde sıklıkla tercih edilir.Haberi Haber Kaynağından Oku
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.