Φ delfin999 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Merhaba ben delfin,müzik öğretmeniyim. Keman ve piyano çalıyorum. Şiir ,resim,ve bilgisayar ile ilgili herşey ilgi alanıma giriyor... Bu güzel siteyi kuran ve emeği geçen herkese teşekkürler Alıntı
Φ julyana Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Merhaba ben delfin,müzik öğretmeniyim.Keman ve piyano çalıyorum. Şiir ,resim,ve bilgisayar ile ilgili herşey ilgi alanıma giriyor... Bu güzel siteyi kuran ve emeği geçen herkese teşekkürler Günaydın delfin keman ve piyonamı çalıyorsun çok iyi ya ! ne güzel hoş geldinnnn Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Hoşgeldin sevgili delfin, Muhtemel bir forum toplantısında piyanonu getirmen zor olur ama kemanınla birlikte bekliyoruz Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 merhaba hoş geldim.müzikle uğraşman çok güzel bende gitar çalıyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.