Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Merhaba sevgili yan yatarken bile neslin devamını sağlamada mahir, gördüğü her yeşillikte mangal yapmada, denizde karpuz yemede, o karpuzları kumsala atmada, orman yangını çıkartmada, uzaya gidememede, darbeye maruz kalmada, mazotu kaç paradan alacağına bir türlü karar verememede, çöplükten bomba bulmada usta halk, ben bozan..

Sorular;

1. Bomba nerede üretilir, nereden bulunur?

a) bomba üretim tesislerinde

b çöplükte

c) yanıt yok

2. Dünyada zenginden oy alıp fakirden alamayan sözde solcu özde darbeci parti hala kalmışmışdır?

a) evet

b hayır

c) erkan yolaç

3. Günümüzde en büyük sumocu sizce kimdir?

a) Yokozuna Asashoryu

b Yokozuna Hakuho

c) Süleyman abi.

4. Cumhurbaşkanı seçimini halka kalırsa kim seçilir?

a) serdar dontaç

b İsmayil YKLM

c) Üsnü Şenlendirici..

5. Seçimde hangi parti 6. olur? ( hadi bakalım sıkıysa bunu tahmin etsin anketçiler)

a) Btpc

b ydpc

c) bağımlılar

Soruların yanıtları cehapa tek başına iktidar olduğunda, ulusalcı çeteler ülkeyi iç savaşa sürüklediğinde, öss kalktığında açıklanacaktır...( sonsuza dek beklemek istemeyenler ise öm yolu ile yanıtları bozandan alabilirler...

bozan

Gönderi tarihi:
Merhaba sevgili yan yatarken bile neslin devamını sağlamada mahir, gördüğü her yeşillikte mangal yapmada, denizde karpuz yemede, o karpuzları kumsala atmada, orman yangını çıkartmada, uzaya gidememede, darbeye maruz kalmada, mazotu kaç paradan alacağına bir türlü karar verememede, çöplükten bomba bulmada usta halk, ben bozan..

Sorular;

1. Bomba nerede üretilir, nereden bulunur?

a) bomba üretim tesislerinde

b çöplükte

c) yanıt yok

2. Dünyada zenginden oy alıp fakirden alamayan sözde solcu özde darbeci parti hala kalmışmışdır?

a) evet

b hayır

c) erkan yolaç

3. Günümüzde en büyük sumocu sizce kimdir?

a) Yokozuna Asashoryu

b Yokozuna Hakuho

c) Süleyman abi.

4. Cumhurbaşkanı seçimini halka kalırsa kim seçilir?

a) serdar dontaç

b İsmayil YKLM

c) Üsnü Şenlendirici..

5. Seçimde hangi parti 6. olur? ( hadi bakalım sıkıysa bunu tahmin etsin anketçiler)

a) Btpc

b ydpc

c) bağımlılar

Soruların yanıtları cehapa tek başına iktidar olduğunda, ulusalcı çeteler ülkeyi iç savaşa sürüklediğinde, öss kalktığında açıklanacaktır...( sonsuza dek beklemek istemeyenler ise öm yolu ile yanıtları bozandan alabilirler...

bozan

Ben yine atıldım ama neyse artık.

cevaplayayım bari bildiğim kadarıyla.

1-benim bildiğim en iyi bombalar veliefendi hipodromunda üretilir.Ama en sağlam bombalar bursa hipodromundan çıkar.

2-zenginden oy alan tek parti şu anda atalet ve kaykılma adında aynı zamanda ak olduğu düşünülen parti değilmidir

3-Ben bir sumocu tanıyorum o da Konishiki'ydi.Ama Türkiye'den bir bayan sumocu biliyorum o da Güldal teyze.

4-cumhurbaşkanlığına ben bile aday olabilirim ama o da yaşım küçük diye bozan olmaz demişti.[böyle bir yazın var Bozan :) ]

ama halka kalırsa.................

5-altıncı olacak bellidir.bağımsız bağımlı, okuma yazma bilmeyen, elindeki şablonda bulunan delik nereye denk gelirse oraya basacak olandır.

aslında çookk daha iyi açıklamak isterim yazdıklarımı ama bu kadar vaktim var meşgul insanım :) nasıl olsa Bozan anlar beni.

bu arada fındık fiyatları da süppeeerrr oldu son dakika golü diğerlerini ağzını açsın yiyosaa :))

daha önemli sorunlar varken ne işimiz var seçim tartışmalarında.

kuraklık:çözüm ayda bir yıkanan ey insann 3 ayda bir yıkan.dişlerini fırçalama hem fırça parasından tasarruf hem sudan, en kötü bir zımpara al.

ben oy atmaya elimde bir ip ,bir delikli şablon(delik nereye denk gelecek bakalım),bir pergel, bir silgi ile gideceğim.

not: Bozan çok gerginsin bu aralar.Sakinleşmeni bekliyorum.

Sadece Bozan a yazılmıştır.

yazan:aaaatıl Hippi

herkese iyi bayramlar

Gönderi tarihi:

Sayın bozan bilirmisin bilmem...

Eskişehir'in alpu ilçesine bağlı bir kasaba. alpu, bozan ve beylikova'ya giden otobüsler aynıdır. bu sebepten kasabanın ismi, otobüs terminalinde şöyle monologlara neden olur.

- haydeee, alpu bozan beylikova... alpuuu! bozaaaağn! beylikovaaa! alpu'yu bozan beylikovaaa...

Bu farksızlık beni düşündürüyor biliyormusun...

Bana sadece bunu hatırlatıyor... :lol::lol::lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Sayın bozan bilirmisin bilmem...

Eskişehir'in alpu ilçesine bağlı bir kasaba. alpu, bozan ve beylikova'ya giden otobüsler aynıdır. bu sebepten kasabanın ismi, otobüs terminalinde şöyle monologlara neden olur.

- haydeee, alpu bozan beylikova... alpuuu! bozaaaağn! beylikovaaa! alpu'yu bozan beylikovaaa...

Bu farksızlık beni düşündürüyor biliyormusun...

Bana sadece bunu hatırlatıyor... :lol::lol::lol:

1. Nicomedias ince anlayışınla başkasın vallahi.....

2. Bu kadar sıkma kendini dipnot olmuyor sen de biliyorsun.... :D:D Bu kadar sıksa kendini serdar dontaç bilem birşeyler üretirdi, ama olmuyor dipnot, olmuyor.... :D:D

Bu arada ne oldu şu tarbzonun ilçesi hadisesinin sarsıntısını atlattın mı?

bozan

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.