tm_haberci Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2024 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2024 Norveç mutfağının en eski yemeklerinden biri olan farikal, koyun eti ve lahana ile hazırlanan, Norveç’in milli yemeği olarak kabul edilen sade ama doyurucu bir güveçtir. Sonbahar aylarında özellikle tercih edilen bu yemek, Kuzey Avrupa mutfağının gizli kalmış lezzetlerinden biridir. İşte, Farikal tarifi...Haberi Haber Kaynağından Oku Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.