Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

kapak_221158.jpg

Norveç mutfağının en eski yemeklerinden biri olan farikal, koyun eti ve lahana ile hazırlanan, Norveç’in milli yemeği olarak kabul edilen sade ama doyurucu bir güveçtir. Sonbahar aylarında özellikle tercih edilen bu yemek, Kuzey Avrupa mutfağının gizli kalmış lezzetlerinden biridir. İşte, Farikal tarifi...

Haberi Haber Kaynağından Oku

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.