Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bu pazar günü birazda forum üyelerini irdeleyelim:)

Çok sevgili dostum CYRANO ve eşsiz insan Sardunyamla

başlayayım her ikisininde yazılarını büyük bir keyifle okuyorum...

Felfefe ve din konularında sevgili sedat tartışmasız bir idol....

Ağzından bal damlayan tauritsmuis'i unutmayalım.Beyefendiliği ve ölçülü oluşuyla takdir ettiğim bir kişilik...

Ve jön ...gerçek bir vatansever...Şapka çıkartıyorum...

Şuheda akıllı ve dürüst bir insan...Onun yeri ayrı kalbimde

Ağa Mahmut ....Delikanlı olmak ona çok yakışıyor..

La bohame ve y/k tam bir kitap kurdular.İkisinide bu özelliklerinden ötürü her ikisinide kutluyorum...

Aslında o kadar çok isim varki kafamda....Mesels frozen ayrı bir güzellik...

Ve asiyenasılkurtulur....Onun zekası ona yeter bizide aşar......

Dizilerde ve filmlerde en çok emeği geçenler en sona yazılır

Bu meyanda beni en çok sinir eden Bozan (Çok büyük saygı duyuyorum) ilk sırayı alır....

Ve demokrat duruşundan asla taviz vermeyen Gugucuk

Ve beni pek kaale almasada sonsuz sevgi duyduğum İNTERLOC

Bunu zaman zaman yapma ihticayı duyuyorum....

Neden bilinmez....İsmini zikretmekte unutkan olduğum tüm forum arkadaşlarımı bu muhabbetle selamlıyorum...........

Gönderi tarihi:

Hımm...

Aslında kimsenin diğerinden yok eksik bir değeri...

Yine de anlatayım ben biraz tanıdığım kadarıyla ve aklıma gelen arkadaşlarımı...

Hanımlar Önden:

Sayın La_Bohéme: Hayatımdaki en güzel iz...

Sayın HaYaT: O bir dost benim için, sırdaş...

Sayın Cerenimoo: Kitap harfleriyle konuşan tek insandır bence, konuşurken kitap okuduğumu sanıyorum hep. "Kitap gibi" derler ya, öyle işte... "Erdem"i netleştirdi bende...

Sayın Sardunyam, Birce, DeliFırtına: Abla oldular bana, değerliler...

Sayın Angel_Cara: O artık çoktandır yok ki buralarda, aynı düşüncelerdeydik biraz...

Sayın Yumote: Meslektaşım... Ama ben daha kadroda değilim ki? :(

Sayın NightWish: Az da olsa bana biraz resim öğretmenliği yaptı, hakkı var...

Sayın Nietzsche: Bu çağda Nietzsche'yi kavrayabilmek... Yuh yani... "Erdem"e sahip olabilecek "Ender" insanlardan.

Sayın Muki: Doğum günümü ilk kutlayan arkadaşımdır, kimse kusura bakmasın... Anlam kazandı bende...

Sayın Gloria: Pek bir diyaloğumuz olmadı ama neşesini takip ediyorum, zeki birisi...

Sırada Baylar...

Sayın Cyrano: O engin tarih bilgisi ile beni kendisine hayran bıraktı... Yeri çok ayrıdır bende... "Erdem"li "Ender" insanlardan.

Sayın Bilimselci: Forumda en çok çarpıştığım ve ilk zamanlardan beri saygı duyduğum ve şimdi arkadaş olarak çok sevdiğim şahsına münhasır "Şair" kişilik.

Sayın Dipnot ve Sayın Gece Kuşu: Olgunluğuyla her zaman beni mest eden ve örnek aldığım iki önemli kişi.

Sayın Erdoğan: Hep derim; o bir "Ayraç"... Yazılanları anlamlandırıyor kısa ve net ifadelerle...

Sayın Xlark Tades: Her ne kadar kavgalı olsakta, o inatçılığıyla bazen "Acaba?" diye sormama neden olan kimlik...

Sayın BrainSlapper: Eskiden benim gibiymiş söylediğine bakılırsa, ona benzer miyim ileride hiç bilmiyorum.

Sayın Tarafsız: Ben o kadar uzun yazarken, bazen beni özetliyor güzelce. "Nasıl yapıyor bunu?" diye uyuz oluyorum... :D

Sayın y/k: Yakın zamanda yazılarına göz attım... Aynı düşünceleri paylaşıyoruz gibi biraz. "Hamdım, Piştim, Yandım..." diyebilecek miyiz bir gün bilemem...

Sayın Katakuta/Haksöz: Bana bir keresinde "en güzel dostlukların kötü kavgalarla başladığını" söylemişti. Foruma geldiğimde hakikaten sağlam kavgalar ettik biraz ama tabi saygı sınırlarını aşmamaya özen gösterdik. Sonra kehaneti gerçekleşti...

Sayın Taurusmutis: Onunla hakikaten çok seviyeli diyaloglarımız oldu... Tam bir beyefendi...

Sayın Forsa: Pek sık yazmıyor ama aynı aynanın farklı yüzü gibi hissediyorum kendisi ile kendimi...

Sayın Figgaro: Çift "g" iledir kendisi... Kendisine yabancı hissetmiyorum kendimi.

Sayın Restpektif: Saygılı duruşu ilk baştan göze çarpıyor, iyi bir forumdaş...

Sayın Ali0_1: Sert çıkışlı genç şahıs... Herkes birgün pişer tabi :)

Sayın Yam_yam: Sayın Bilimselci'den pek farklı değil benim için. Bir keresinde "Türkçe" hususunda haklı olarak uyarmıştı beni, hatamı söylemişti... Gözümde daha da büyümüştü...

Sayın Markus: Pek bir diyaloğumuz sizinle de olmadı ama takip ettiğim kadarıyla kendi başına özgünsünüz...

Aslında her forumdaşımın yeri ayrı...

Hepsi ayrı bir kitap, okudukça zevk veren...

Bu forum çok şey kattı bana ve çok şey kazandım...

Ama şu var ki;

Herkesi sevmekle beraber, insanın gözünde ayrı bir değeri olanlar olmuyor değil...

Benim en sevdiklerim, beni tamamlayan arkadaşlarım oldu.

Yani eksikliklerimi bildiren ve gideren arkadaşlarım...

Zekayı her zaman sevmişimdir ve bu yüzden bükemediğim bileklere her zaman saygı duymuşumdur...

O yüzden, beni ucundan kıyısından tamamlayan her arkadaşıma;

Sevgi

ve

Saygılarımla...

"Herkes "Tanrı" değil mi "Öz"de,

Dışta "Beşer" görünsekte..."

Gönderi tarihi:

Sevgili Tengeriin;

Sana bir nebze olsun ablalık yapabildiysem ne mutlu bana.Sen o kadar güzel bir yüreğe sahipsin ki;

senin ablan olmak benim için mutluluk verici :):clover:

Gönderi tarihi:
Sevgili Tengeriin;

Sana bir nebze olsun ablalık yapabildiysem ne mutlu bana.Sen o kadar güzel bir yüreğe sahipsin ki;

senin ablan olmak benim için mutluluk verici :):clover:

Kardeşin olmakta aynı değerde Sevgili DeliFırtına...

Teşekkürler...

Gönderi tarihi:
Bu pazar günü birazda forum üyelerini irdeleyelim:)

Şuheda akıllı ve dürüst bir insan...Onun yeri ayrı kalbimde

Cesur yürek,

Şu forumda ki bir kaç özel insandan birisin benim için daha sık uğramalısın özlendiğini biliyormusun??

Gönderi tarihi:
Cesur yürek,

Şu forumda ki bir kaç özel insandan birisin benim için daha sık uğramalısın özlendiğini biliyormusun??

Benim için bundan daha mutluluk verici bir söz olamazdı...

Ne desem bilemiyorum benim asil soylu ve akıllı arkadaşım.. :clover:

Gönderi tarihi:
Ve jön ...gerçek bir vatansever...Şapka çıkartıyorum...

tsk ederım marcus.sızı tekrar aramızda gormek ne guzel :)

Gönderi tarihi:
Aslında o kadar çok isim varki kafamda....Mesels frozen ayrı bir güzellik...

ayrık otu olduğumu sende tescillemişsin.. :glare::laughing:

şaka bir yana..

teşekkür ederim sevgili marcus o senin güzelliğin..sende benim saygı duyduğum fikirlerine katıldığım değerli bir insansın.. :clover:

Gönderi tarihi:
Sayın NightWish: Az da olsa bana biraz resim öğretmenliği yaptı...

Sayın boşig...

Resim yapmayı o kadar seviyorum ki bunu başkalarına anlatmayı da seviyorum..

Ama bundan sonra size jpg olarak anlatmayı düşünüyorum..:P

Yakında resimlerim sizinle tanışıcak..:clover::)

Şunu da söylemeden geçemicem...

Biraz daha çalışsanız beni bile geçiceksiniz...:P

Sevgiler...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.