Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 18 yıl Yazar hoş geldin emel........ Ben Emel değilim ben Kiraz Emel=Julyana yanlışlıkla benim bölümüme yazmış... ama yinede sağol Kleo!
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 18 yıl devamlı yağmurda kalma gel içeri de kurulan biraz hasta olursun bak demedi deme
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 18 yıl Yazar Bu sıcakta kurulanmamak daha iyi bence ben dışarda kalmayı tercih ediyorum.
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 18 yıl Yazar hoşbulduk Lilac Madem bu kadar ısır ettin e giriyim içeri Egzorsist.
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 18 yıl Ben Emel değilim ben Kiraz Emel=Julyana yanlışlıkla benim bölümüme yazmış... ama yinede sağol Kleo! evet bi yanlışlık olmuş; kiraz sende hoş geldin........
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 18 yıl hoşbulduk Lilac Madem bu kadar ısır ettin e giriyim içeri Egzorsist. bak böyle daha iyi olmuş
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 18 yıl selam!!! Girmeye izin varmı??? Hadi öle olsun gir bakalım.Neyyyseee Hoşgeldin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.