Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 18 yıl İzin ne demek buyur gel yanlız gelirken o imzanda ki yağmuru da getir lütfen
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 18 yıl lavbali olmaya gerenk yok hoşgeldin. Bu lafın adresini merak edenler varmış. Aydınlatsanız bizi.
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 18 yıl Bu lafın adresini merak edenler varmış. Aydınlatsanız bizi. merak eden gelsin direk şahsen sorsun
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 18 yıl Ben sordum. ben ortaya attım alınan alınsın üzerine kim alınır kim alınmaz orasını bilemem
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 18 yıl ben ortaya attım alınan alınsın üzerine kim alınır kim alınmaz orasını bilemem Peki
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 18 yıl Peki merhabalar arkadaşlar bende gelebilirmiyim bu siteye yeni katıldım ve çok seviyeli ve samimi ve sıcak buldum ....
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 18 yıl tabiki geleblirsin sende üstteki hoşgeldin Hoş muhabbet bulduk
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 18 yıl Sırıtan hoşbulduk... julyana zati muhterem hanımefendi mümkünse adını öğrenebilirmiyim.?? Merhabalar Sevgi muhabbet getirdin bizlere.. Muhabbet kuşundan tırsan ama güvercin kovalayan bir miyav gibisin... tabi adım emel e ne güzel işte selam olsun arkadaşlar ..... güzel iltifatlarınız için teşekkür ederim çok naziksiniz
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 18 yıl Hoşgeldin sevgili Emel. Herkes hazır, lütfen önden siz buyrun. Kırmızı halımız güneşten solmuş ya da hep pembeymiş ama idare edeceğiz artık.
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 18 yıl Hoşgeldin sevgili Emel.Herkes hazır, lütfen önden siz buyrun. Kırmızı halımız güneşten solmuş ya da hep pembeymiş ama idare edeceğiz artık. yani resmen koptum gülmekten çok iyisiniz ya bian şaşırdım siz buyrun önden hı çok iyi ya lütfen büyüklere saygımız sonsuz siz buyrun önden abilerimiz olarak
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 18 yıl Yazar Hoşgeldin Emel ama ama ama ben bu arada güme gittim !!!!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.