Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 18 yıl Selam site sakinleri.. bende geldim.. umarım iyi ettimde gelmişimdir..! öyle değilmi?
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 18 yıl Öyledir öyledir hoşgelmişsin Az bekle kırmızı halın gelir birazdan
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 18 yıl Sevgili ADAMIN_1'i, Sevgili Eunike, Gelmeden önce haber verseydiniz böyle hazırlıksız yakalanmazdık. Ama biraz beklerseniz, halınız hazır olur..
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 17 yıl Ne iyi ettin de geldin ya Gözüm bi yerden ısırıo ama tanıyamadım Avatarına da bittim doğrusu
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 17 yıl uzun zamandır siteye giremiyordum.. linkini yitirmiştim.. yeniden gelmek güzeldi.. tüm bana seslenen arkadaşlara Teşekkür ediyorum.. sağolun-varolun.
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2007 17 yıl Kemal Sunal'ı kendisi yapan ve oluşturduğu karakter tiplemesiyle yerini dolduracak üstat görüyorken.. ama gel görki.... Çok ağır abi olma tavrı yazılarında izliyorum... Adamın biri tuvalete atlamış, niye..? cevabının doğruluğundan kaynaklanmaktadır... Sende sağol varol....
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 17 yıl Adamın biri arkadaşım,hoşgeldin yeniden.Bayramın kutlu olsun,tüm sevdiklerinle nice mutlu bayramlara erişmeni diliyorum...
Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 17 yıl hos geldin buraya gelmeklede cok iiyi etmişin pişman olmayacagına inanaıyorum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.