Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 18 yıl bende geldim tesaduf buldum bu forumu hamburg dan selamlar sevgiler
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 18 yıl Hoşgeldin Meltem, Kırmızı halın ve seni forum başlıklarına taşıyacak olan aracın hazır. Lütfen bekle, çocuklar kapıyı açar şimdi
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 18 yıl Hoşgeldin Meltem, Kırmızı halın ve seni forum başlıklarına taşıyacak olan aracın hazır. Lütfen bekle, çocuklar kapıyı açar şimdi Gözümüz yok ama imrenmedim dersem yalan olur Ama ben üye olduğumda kimseye merhaba'da dememiştim zaten Heyy meltem çok şanslısın ve hoşgeldin
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 18 yıl Gözümüz yok ama imrenmedim dersem yalan olur Ama ben üye olduğumda kimseye merhaba'da dememiştim zaten Heyy meltem çok şanslısın ve hoşgeldin Sen istedin de daha iyisini yapmadık mı sevgili delifırtına? Halı biraz kısa oldu ama yine de serdik yere. E bu kadar kusur kadı kızında da olur zaten.
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 18 yıl Sen istedin de daha iyisini yapmadık mı sevgili delifırtına?Halı biraz kısa oldu ama yine de serdik yere. E bu kadar kusur kadı kızında da olur zaten. Teşekkürler Ismarlama gibi oldu ama
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 18 yıl Teşekkürler Ismarlama gibi oldu ama Yapsak bir türlü, yapmasak bir türlü. Neyse. Rica ederim.
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 18 yıl Yapsak bir türlü, yapmasak bir türlü. Neyse.Rica ederim. Şikayet etmedim ki
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.