Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Ayman Bugün Dogum Günün

Dinledim Manyak Olmuş Valla Kaçtane Var bundan Bilmiyorumda Bunu Biri Daha Sölüyor Sanırsam Harbiden çok güzel Tavsiye Ederim...!

Gönderi tarihi:

öğrenmek istedim acaba bu şarkının sözleri : bugün senin doğum günün öpücük koydum anlına koparttığın o güllerden taç yaptım İstanbul'a..die devam ediyor olabilir mi ;)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
öğrenmek istedim acaba bu şarkının sözleri : bugün senin doğum günün öpücük koydum anlına koparttığın o güllerden taç yaptım İstanbul'a..die devam ediyor olabilir mi ;)

Evet O Ama Güzel Yapmış Yapan :) Ben Birinden Daha Dinlemiştim Ama Hatırlamıyorum :) Ama Bunda İstanbul demiyor sakarya diyor ötekinde istanbul diyordu bunda sakarya diyor sakarya versiyonu demek bu ehehehe :)

Gönderi tarihi:

hmm tmm tşkler ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.