Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Kendi güzel,kalbi güzel arkadaşım..Çok az gelmene ve çok fazla paylaşımımız olamamasına rağmen gerçekten sevilen ve bu sevgiye fazlasıyla değen bir arkadaşsın..Canayakın,seviyeli,aklıbaşında..daha bir çok güzelliklere sahip olduğunu da hissedebiliyorum.. Geçtiğimiz ramazan gecelerindeki oyunlarımız,muhabbetimiz kaynaştırmıştı bizi en çok,yalnızlığımı ve uykusuzluğumu sizinle paylaşmıştım,unutulmaz gecelerdi.. Bir görünüp kayboluyorsun,belki seni buraya biraz daha bağlar,daha çok görmemize neden olur diye düşündüm.Ayrıca uzun zamandır buradasın,seni bulabileceğimiz,direkt ulaşabileceğimiz bir defterin olsun diye de düşündüm.. Bu sebepledir ki ilk defa açtığım bu anı defteri sana oldu.. Seni seviyorum Katrecim,bir ömür güzellikler,mutluluklar yakanı bırakmasın,olmasını dilediğin herşey hayırlı bir şekilde gerçekleşsin hayatında.. Aşksız ve paramparçaydı yaşam bir inancın yüceliğinde buldum seni bir kavganın güzelliğinde sevdim. bitmedi daha sürüyor o kavga ve sürecek yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek! Aşk demişti yaşamın bütün ustaları aşk ile sevmek bir güzelliği ve dövüşebilmek o güzellik uğruna. işte yüzünde badem çiçekleri saçlarında gülen toprak ve ilkbahar. senmisin seni sevdiğim o kavga, sen o kavganın güzelliğimisin yoksa... Bir inancın yüceliğinde buldum seni bir kavganın güzelliğinde sevdim. bin kez budadılar körpe dallarımızı bin kez kırdılar. yine çiçekteyiz işte yine meyvedeyiz bin kez korkuya boğdular zamanı bin kez ölümlediler yine doğumdayız işte, yine sevinçteyiz. bitmedi daha sürüyor o kavga ve sürecek yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek! Adnan Yücel Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 cnmsın görmem bi hayli geç oldu bekkide bi özür dilemeliyim.. umarım affedilmişimdir...gerçekten kısa zamanlıydı paylaşımlar ama getirileir çok uzun oldu bence. yad ediyorum o günleri sık sık ve özlüyorum o muhabbetleri ....görünmesemde ziyaretinize geliyorum arada aslında ama artık bi anı defterim olduğuna göre daha sık olacak bu gelişlerim... bütün güzellikler seninle olsun cnm Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 katre_a sızınle konusma fırsatımız olmadı maalesef.baktım defter oylece duruyo dedım yazayım .leylamı bırazcık tanıyorum tanıdıgıma gorede de sıze defter aldıysa eger ,sız buna deger bır kısı olmalısınız. ıyılıgın özu ıcınızden cıkmaması dılegıyle Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2009 Başkalarının gecesi Görünmeyeni görmenin azabı İçimizde durmadan ödediğimiz ne ruhumun ayışığı ne yırtıcı hayvanlarla güreşen yorgun bedenim ihtiyar atlar gibi kapandım içime yasını tutuyorum sonsuz bir kehanetin Görünmeyeni görmenin azabı Çılgınlıklar otu ağzımda Kırların yırtığına takılmış karaca Sıvası dökülmüş duvarlardaki Donmuş halı zamanı Çılgınlıklar otu ağzımda Değişik kalibreli intiharlar denedim Dipteki arayış boş kovan Başkalarının gecesi bitmedi daha. geçerken uğradım bende.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.