Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gerçekten öyle mi bilemem ama şarkı çok uzun ve benim hoşuma gitti ruh halimce...Birde anlamak vardı ama japoncam yok...Ama bence sadece bir kurgudan ibaret...Eskiden sevilebilir sanırdım amaKimse böyle sevemez,Hepsi hikaye... Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Bu klibi belki yüzüncü kez izleyişim... Güzel bir klip... kurgu da diebilirim... Ama çevremde, aşk uğruna fedakarlık yapabilecek bir çok kişiyi tanıorum... Hepsi hikaye demek sanki yanlış birşey olur sevgili boşig.. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Ama çevremde, aşk uğruna fedakarlık yapabilecek bir çok kişiyi tanıorum...Hepsi hikaye demek sanki yanlış birşey olur sevgili boşig.. Ben artık hiç sanmıyorum... Öyle sonsuz aşk diye bir şey yok sanırım... En azından ben artık pek ihtimal vermiyorum... Başlangıcı olan her şeyin bir sonu vardır Sayın NightWish... Mutlu ya da mutsuz... Alıntı
Φ McQueen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 bu klip dünyayı ağlatmış kaç kere izledim artık gına geldii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.