Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 18 yıl iyi dans eder ısrar eder, haşin ve gaddar bir o kadar da kibardır sevdiğim bir arkadaşım luci karizmatik yakışıklı kara yağız bir delikanlı.... istedimki bir anı defteri olsun isteyenler biraz karalasın....
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 18 yıl Yazar luci anı defterin hayırlı olsun canım hadi ben kaçtım bye
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 18 yıl Teşekkür ederim canım arkadaşım Umarım kötü şeyler yazmazlar Tabi yazan olursa
Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 18 yıl iyi tatıller mutlu bır yaz dileklerımle.. Sanada arkadaşım iyi tatiller umarım gönlünce eğlenir,hoş bir zaman geçirirsin
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 18 yıl mrb levent.... anı defterin hayırlı olsun... gecen kızdıgım ıcın üzgünüm kusura bakma kib..
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 17 yıl mrb levent.... anı defterin hayırlı olsun... gecen kızdıgım ıcın üzgünüm kusura bakma kib.. Problem değil baharcım Unutma sıkı dostluklar hep kavgayla başlarmış K.i.b
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 17 yıl 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl merhabalar ziyaretinize karşılık sayfanıza bi uğramak istedim nasılsınız efendim saygılar ve sevgiler gönderiyorum
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 17 yıl Sebebi ziyaretimizin sebebi iade diyorsun yani Tşk Seni buralarda görmek güzel .....,,,
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 17 yıl lucinin yerini ziyarete geldim bi kahveni içerim artık...bu arada kahvem sade olcak köpüklü olsun lütfen yanında da bi parça sade çikolata ve bir bardak su alayım
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 17 yıl çikilota yok sana sadece kahve beraber icelim boşver luciyi falda bakarız
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl bi kahve içmeye geldik ev sahibi yok evde Olmazmı hoşgeldiniz kıslarr Aman be sana laf yetiştirecem diye cezveyi devirdim
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl luci olsun bi daha koyarsın ateşe cezveyi ben dünden beri kahve bekliyorum sade olsun lütfen köpükleri de tam kıvamında
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl İki ayağımı bir pabuca soktunuz insan gelmeden haber verir ne o damdan düşer gibi
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 17 yıl öyle luci çat kapı gelirim ben pasta,börek falan yok mu :shifty:
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.