Φ not defteri Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 bay hırsıza gercek hırsız gelmeyeceği için 7 sene hapis cezası almayacak tek kişi gercek hırsızdır yani gercek hırsıza idam cezası kaldı diye düşünmüştüm dogru mu acaba???????????????? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 bir denklem kuramadım neyin karesini alıyoruz Alıntı
Φ not defteri Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 ya lütfen birisi benim cevabımın doğru mu yoksa yanlış mı olduğunu söyleyebilir mi? her siteye girişimde cevap var mı diye bakıyorum ama yok Alıntı
Φ nokta34 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 eger idam cezasi katil olana veriliyorsa kacakci idam ediliyor bay kacakci katil oluyo buda degilse idam cezsi kalkti kimseye verilmiyor gibi bir cevabi var herhalde. Alıntı
Φ nokta34 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 bu sorunun cevabini baya merak ettim yok kimse su soruyo bi el aticak Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Eğer Soru bu şekilde ise. Bay Şantajcı -- B Bay B -- Katil Bay Katil -- C Bay C -- Dolandırıcı Bay Dolandırıcı -- Şantajcı Formatını rahatlıkla elde edebiliriz. Bay dolandırıcı şantajcı olmak zorunda. Çünkü B veya C Şantajcı olamaz. B ve C, Kaçakçı yada Hırsız. B Hırsız olamaz, çünkü B hırsız olsaydı Bay hırsız katil olmuş olurdu. Bu durumda 7 sene hapis cezası almaz, idam edilirdi. Dolayısıyla B kaçakçı. Yani Bay kaçakçı, Katil. İdam edilen Bay kaçakçı. TABİ SORU BÖYLE İSE. Malum Taurusmutis daha iddaya cevap vermedi. Arkadaşlar; Bu soruyu oldukça ihmal etmişim.Hepinizden özür dilerim.. Ayrıca nasıl olmuşsa üstündeki arkadaşa cevap verirken ''devrimkarataş'' arkadaşımın cevabını atlamışım.. Bu cevap doğru.Arkadaşımı geç te olsa tebrik ederim.. Dediği gibi katil olan ''bay kaçakçı'' .Orijinal soruda cevap,oldukça uzun bir denklemle verilmiş.RAmazan ayına kadar oldukça yoğun bir iş temposu içindeyim.Eğer tam çözümlü cevabı isterseniz,Ramazan ayına kadar müsaadenizi isteyeceğim.. Tekrar tebrik ederim arkadaşım.. NOT:Sevgili Cloud'a da uyarısı için ayrıca teşekkürler.Yoksa hala görmeyecektim.. Alıntı
Φ nokta34 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 ohbe denemedigim yol kalmadi hep kacakci cikiyodu rahatladim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.