Φ vintage Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Hepinize merhabaaa arkadaslar:)))) Bende forumdaki yerimi an itibariyle almıs bulunmaktayım. İste geldim burdayım tarzındaki reklam jingle'ını andıran konu baslığımlada zaten bunun aksi söz konusu olamazdı herhalde. Simdiden hepimize güzel paylasım dileklerimle... Alıntı
Φ vintage Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Geldik gördük ama kimse doğru düzgün hosgeldin bile demedi ama neyse... Sağlık olsun Bu nedenle senin güzel dileklerin için tesekkür ederim Son Şövalye... Güzel ve keyifli paylasım dileklerimle... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Hoşgeldin sevgili vintage. Son Şövalye sen de biraz yeni sayılırsın, sen de hoşgeldin. Ne iyi etmişsiniz de gelmişsiniz. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gelenler hoşgelmişler mutlu paylaşımlar Alıntı
Φ vintage Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Hoşgeldin sevgili vintage. Son Şövalye sen de biraz yeni sayılırsın, sen de hoşgeldin. Ne iyi etmişsiniz de gelmişsiniz. Hoşbulduk Taylan abi... Keyifli paylasımlar... Alıntı
Φ vintage Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Erennnn sarkılarla karsılandıkk ya daha ne olsun:))) Bide kırmızı halı olsaydı tam olacaktı yaww:)) Neyse sonuç itibariyle hosbulduk arkadasım keyifli paylasımlar... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Hoşgeldin arkadaşım...daaaaa....bakıyorum eli boş gelmişsin...hani forumdakiler için şöyle çiçek,dondurma filan bişeyler taksaydın parmağına.... Alıntı
Φ vintage Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Hoşbulduk arkadasım... Valla bende eskiler kırmızı halı falan sererler diye bekliyordum ama olmadı) Neyse deneyimli üyeler yeni gelenleri pastalar böreklerle bir ağırlasınlar dondurmalar kolay is nede olsa:))) Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Hoşbulduk arkadasım... Valla bende eskiler kırmızı halı falan sererler diye bekliyordum ama olmadı) Neyse deneyimli üyeler yeni gelenleri pastalar böreklerle bir ağırlasınlar dondurmalar kolay is nede olsa:))) Al işte,hem pasta hem börek...Ben forumun aşçıbaşısıyım da..... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Hoşbulduk arkadasım... Valla bende eskiler kırmızı halı falan sererler diye bekliyordum ama olmadı ) Neyse deneyimli üyeler yeni gelenleri pastalar böreklerle bir ağırlasınlar dondurmalar kolay is nede olsa:))) İnternette kırmızı halı resmi bulmanın zorluğunu yaşayanlar bilir. Aramayı dene istersen Olsa dükkan senin. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.