Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Hepinize merhabaaa arkadaslar:)))) Bende forumdaki yerimi an itibariyle almıs bulunmaktayım. İste geldim burdayım tarzındaki reklam jingle'ını andıran konu baslığımlada zaten bunun aksi söz konusu olamazdı herhalde. Simdiden hepimize güzel paylasım dileklerimle... :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Geldik gördük ama kimse doğru düzgün hosgeldin bile demedi ama neyse... Sağlık olsun

Bu nedenle senin güzel dileklerin için tesekkür ederim Son Şövalye...

Güzel ve keyifli paylasım dileklerimle...

Gönderi tarihi:

Hoşgeldin sevgili vintage. Son Şövalye sen de biraz yeni sayılırsın, sen de hoşgeldin. Ne iyi etmişsiniz de gelmişsiniz.

Gönderi tarihi:

Gelenler hoşgelmişler :) mutlu paylaşımlar :clover:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Hoşgeldin sevgili vintage. Son Şövalye sen de biraz yeni sayılırsın, sen de hoşgeldin. Ne iyi etmişsiniz de gelmişsiniz.

Hoşbulduk Taylan abi... Keyifli paylasımlar...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Erennnn sarkılarla karsılandıkk ya daha ne olsun:))) Bide kırmızı halı olsaydı tam olacaktı yaww:)) Neyse sonuç itibariyle hosbulduk arkadasım keyifli paylasımlar...

Gönderi tarihi:

Hoşgeldin arkadaşım...daaaaa....bakıyorum eli boş gelmişsin...hani forumdakiler için şöyle çiçek,dondurma filan bişeyler taksaydın parmağına....

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Hoşbulduk arkadasım... Valla bende eskiler kırmızı halı falan sererler diye bekliyordum ama olmadı:)) Neyse deneyimli üyeler yeni gelenleri pastalar böreklerle bir ağırlasınlar dondurmalar kolay is nede olsa:)))

Gönderi tarihi:
Hoşbulduk arkadasım... Valla bende eskiler kırmızı halı falan sererler diye bekliyordum ama olmadı:)) Neyse deneyimli üyeler yeni gelenleri pastalar böreklerle bir ağırlasınlar dondurmalar kolay is nede olsa:)))

pasta.jpgbrek11ed.jpg

Al işte,hem pasta hem börek...Ben forumun aşçıbaşısıyım da.....

Gönderi tarihi:
Hoşbulduk arkadasım... Valla bende eskiler kırmızı halı falan sererler diye bekliyordum ama olmadı :) ) Neyse deneyimli üyeler yeni gelenleri pastalar böreklerle bir ağırlasınlar dondurmalar kolay is nede olsa:)))

İnternette kırmızı halı resmi bulmanın zorluğunu yaşayanlar bilir. Aramayı dene istersen ;)

Olsa dükkan senin.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.