Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl Arkadaşlar;Sevgili Admin'imizin gezegeni Osiris'in Qanidis Kıtası'nda bulunan ülkeler isim benzerlikleriyle dikkatimi çekti.Bunlarla ilgili bir soru hazırlamak istedim: Bu ülkelerden,gezip beğendiğim Hemeşine ülkesinin 7 tane komşusu var.Bunların altı tanesi şunlar: Yemeşine Gemeşine Umeşine Temeşine Nemeşine Bemeşine Sizden 7.komşu ülkeyi bulmanızı istiyorum.. Eğleniiiiin.. :D
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl acayip eğleniyorum valla soruya bön bön bakmak çok eğlenciliymiş
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl acayip eğleniyorum valla soruya bön bön bakmak çok eğlenciliymiş Gece gece güldürdün beni ya.. :D
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl Gece gece güldürdün beni ya.. :D negüzel hepberaber eğleniyoruz işte
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 18 yıl cemeşine demeşine semeşine zemeşine imeşine amann nebilem bunlardan bridir herhalde
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 18 yıl cemeşine demeşine semeşine zemeşine imeşine amann nebilem bunlardan bridir herhalde Tabi herharfi denersen sonuca ulaşırsın da mantığı nooolcak.. Bu arada hiçbiri doğru değil..
Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 18 yıl tamam ipucu ver bari mesela baş harfi ne onu söyle Söyledim..Duydun mu..
Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2007 18 yıl Peki..Sana güzel ve oldukça açık bir ipucu vereyim.HAla da bulamazsanız ayıp artık.. Sorduğum ülke Hemeşine'nin doğusunda ve bu ülkenin güneyinde de Memeşine ülkesi bulunmakta.. Hadi kolay gelsin..
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 18 yıl Jemeşine doğru diycem sevinicen.. E hadi mantığını söyle bakalım diycem neetcen..
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 18 yıl oleeeyyyy mantığınıda sen Hemeşine'nin doğusunda ve bu ülkenin güneyinde de Memeşine ülkesi bulunmakta.. demişsin bende Hemeşine nin H'si sonra I-İ-Jemeşine K-L-Memeşine diyerekten şeettim.. ama şimdi sende haaayır mantığı bu değill diicen
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.