Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Sevgili Anyrand;

Sayfama gelip enerjimden istemişsin..:) Cevap verme hızıma bakılacak olursa enerjimin ne halde olduğunu görebilirsin sanırım..:blushing: Enerjimden veremeyeceğim açık olduğuna göre,bari bu topici hediye edeyim dedim.Dilerim güzel anılarla dolar topicin..:clover:

Sevgiler..:clover:

Gönderi tarihi:

bı kere onun adı aynrand :D bılmıyosan bırıne sor demişler kara cahıl,görgusuz :P

Gönderi tarihi:

Yapma bee...:w00t: Desene pot kırdık..:blushing: Bu da bir anı olsun madem (Tabi kabul ederse..:) )

Gönderi tarihi:
Sevgili Anyrand;

Sayfama gelip enerjimden istemişsin.. :) Cevap verme hızıma bakılacak olursa enerjimin ne halde olduğunu görebilirsin sanırım.. :blushing: Enerjimden veremeyeceğim açık olduğuna göre,bari bu topici hediye edeyim dedim.Dilerim güzel anılarla dolar topicin.. :clover:

Sevgiler.. :clover:

Bu başlığı görünce çok mutlu oldum,hekettiğimi düşünüyorsanız ne mutlu bana.Beni çok şaşırttınız.Yürekten teşekkurler.Sanırım bu forumdaki ilk arkadaşım olacaksınız :clover::)

Gönderi tarihi:
bı kere onun adı aynrand :D bılmıyosan bırıne sor demişler kara cahıl,görgusuz :P

Önemli değil düşünmesı yeter bence :)

• 7 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Yazılarınızda hoşuma giden ilginç bir hava vardı; sanırım artık pek uğramıyorsunuz buralara...

Saygılar...

:zorro:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.