Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl Sevgili Anyrand; Sayfama gelip enerjimden istemişsin.. Cevap verme hızıma bakılacak olursa enerjimin ne halde olduğunu görebilirsin sanırım.. Enerjimden veremeyeceğim açık olduğuna göre,bari bu topici hediye edeyim dedim.Dilerim güzel anılarla dolar topicin.. Sevgiler..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl bı kere onun adı aynrand bılmıyosan bırıne sor demişler kara cahıl,görgusuz
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl Yapma bee... Desene pot kırdık.. Bu da bir anı olsun madem (Tabi kabul ederse.. )
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl Sevgili Anyrand; Sayfama gelip enerjimden istemişsin.. Cevap verme hızıma bakılacak olursa enerjimin ne halde olduğunu görebilirsin sanırım.. Enerjimden veremeyeceğim açık olduğuna göre,bari bu topici hediye edeyim dedim.Dilerim güzel anılarla dolar topicin.. Sevgiler.. Bu başlığı görünce çok mutlu oldum,hekettiğimi düşünüyorsanız ne mutlu bana.Beni çok şaşırttınız.Yürekten teşekkurler.Sanırım bu forumdaki ilk arkadaşım olacaksınız
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl bı kere onun adı aynrand bılmıyosan bırıne sor demişler kara cahıl,görgusuz Önemli değil düşünmesı yeter bence
Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 17 yıl Yazılarınızda hoşuma giden ilginç bir hava vardı; sanırım artık pek uğramıyorsunuz buralara... Saygılar...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.