Φ En_nur Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Tamamen tesadüf üzerine geldim bu foruma valla takıldım kaldım sanırım kalırım bu gidişle:D ismim ennur şimdiden memlun oldum:D Alıntı
Φ Angel_Dream Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Tamamen tesadüf üzerine geldim bu foruma valla takıldım kaldım sanırım kalırım bu gidişle:D ismim ennur şimdiden memlun oldum:D Sisteme kaydolurken yanlışlık yapıp onaylamadığım için kendi nickimi yazamadım en_nur die girdim siteye bu 2. kaydoluşum bu nickle dvam edicem olur böle şeylerr dimi:D:D:D Alıntı
Misafir ADAMIN_BIRI Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Hoşgeldin angel Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 hoşgeldin .. bu forumdan çıkmak çok zor Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 en_nur hoşgeldin yeşilsu nun dediği gibi burdan biraz zor çıkarsın çünkü gerçekten güzel vakit geçio... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.