Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 C gibi duruyor ama bu kadar basit olamaz herhalde . biraz düşünem hele.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 C gibi duruyor ama bu kadar basit olamaz herhalde . o kadar basit değil ama çok zor da değil Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Z,A,Ş,B,U,? Sadece bir fikir: Zeka,Akıl,Şuur,Bellek,Us,Beyin.. Dedim ya sadece bir fikir.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Sadece bir fikir: Zeka,Akıl,Şuur,Bellek,Us,Beyin.. Dedim ya sadece bir fikir.. fikir olarak hiç de yanlış değil ama benim sorudaki mantığım farklıydı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Daha uğraşacağız desene.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Daha uğraşacağız desene.. sen ki marmara illerini bildin bu dizi sana çocuk oyuncağı... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Öyle deme yaw,stres altına giriyorum.. Aslında kafamda bişiler daha var ama devamı gelmiyor.Paylaşayım bakalım doğru yolda mıyım: ''Z'' Zehir ''A'' Antidot şeklinde başladım ama devamı gelmedi.. Doğru mu..? Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Öyle deme yaw,stres altına giriyorum.. Aslında kafamda bişiler daha var ama devamı gelmiyor.Paylaşayım bakalım doğru yolda mıyım: ''Z'' Zehir ''A'' Antidot şeklinde başladım ama devamı gelmedi.. Doğru mu..? Hayal gücünü bu kadar zorlamana gerek yok aslında Daha klasik olasılıkları düşünebilirsin.... Alıntı
Φ diğer ben Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Zift Asfalt Şose Bulvar Ulaşım Karayolları Yani cevap" K " Aslında iyi oldu gibi de bulvar bozuyo işi yaaa Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Birkaç fikir daha: Zar,Atan,Şans,Bulur,Unutma,Bunu.. Zor,Ama,Şanslı,Biri,Ustaca,Çözecektir.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Birkaç fikir daha: Zar,Atan,Şans,Bulur,Unutma,Bunu.. Zor,Ama,Şanslı,Biri,Ustaca,Çözecektir.. güzel cümleler buluyorsun ama ipucu: cevapta, ortada bir cümle yok! diğer ben'in karayolları çözümü de aşırı hayal gücü içeriyor... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 T olsa harflerle BUZTAŞ yazılıyor..Bu sıcak beni bu yola sürükledi naapayım.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 T olsa harflerle BUZTAŞ yazılıyor..Bu sıcak beni bu yola sürükledi naapayım.. dizi olduğunu unutma! Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 ''T'' mi Allahaşkına..Doğruysa mantığını anlatmaya çalışayım.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 ''T'' mi Allahaşkına..Doğruysa mantığını anlatmaya çalışayım.. değil "anlatmaya çalışayım" sözünden anlıyorum ki mantığın çok somut değil oysa bu soruda çok somut ve basit bir mantık kullanıldı herhalde daha önce denenmemiş olduğundan kimsenin aklına gelmiyor??? Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Z,A,Ş,B,U,I DOĞRU MU ACABA?? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 L olabilir mi acaba..? ya da N ? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 ayrıca I harfine de ben de ulaştım doğru mu? Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 L olabilir mi acaba..? ya da N ? N, L ve I da değil (C B K Ç T N L I harflerinin olmadığı ortaya çıktı) Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 bütün harfleri sayıyormuşum gibi oluyor ama bir daha deneyeyim, O ? Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 bütün harfleri sayıyormuşum gibi oluyor ama bir daha deneyeyim, O ? üzgünüm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 ''İ'' olduğunu düşünüyorum ve günlerle ilgili mantık kurdum.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 ''İ'' olduğunu düşünüyorum ve günlerle ilgili mantık kurdum.. İ de deil Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.