Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl C gibi duruyor ama bu kadar basit olamaz herhalde . biraz düşünem hele..
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl Yazar C gibi duruyor ama bu kadar basit olamaz herhalde . o kadar basit değil ama çok zor da değil
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl Z,A,Ş,B,U,? Sadece bir fikir: Zeka,Akıl,Şuur,Bellek,Us,Beyin.. Dedim ya sadece bir fikir..
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl Yazar Sadece bir fikir: Zeka,Akıl,Şuur,Bellek,Us,Beyin.. Dedim ya sadece bir fikir.. fikir olarak hiç de yanlış değil ama benim sorudaki mantığım farklıydı
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl Yazar Daha uğraşacağız desene.. sen ki marmara illerini bildin bu dizi sana çocuk oyuncağı...
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl Öyle deme yaw,stres altına giriyorum.. Aslında kafamda bişiler daha var ama devamı gelmiyor.Paylaşayım bakalım doğru yolda mıyım: ''Z'' Zehir ''A'' Antidot şeklinde başladım ama devamı gelmedi.. Doğru mu..?
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl Yazar Öyle deme yaw,stres altına giriyorum.. Aslında kafamda bişiler daha var ama devamı gelmiyor.Paylaşayım bakalım doğru yolda mıyım: ''Z'' Zehir ''A'' Antidot şeklinde başladım ama devamı gelmedi.. Doğru mu..? Hayal gücünü bu kadar zorlamana gerek yok aslında Daha klasik olasılıkları düşünebilirsin....
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl Zift Asfalt Şose Bulvar Ulaşım Karayolları Yani cevap" K " Aslında iyi oldu gibi de bulvar bozuyo işi yaaa
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl Birkaç fikir daha: Zar,Atan,Şans,Bulur,Unutma,Bunu.. Zor,Ama,Şanslı,Biri,Ustaca,Çözecektir..
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl Yazar Birkaç fikir daha: Zar,Atan,Şans,Bulur,Unutma,Bunu.. Zor,Ama,Şanslı,Biri,Ustaca,Çözecektir.. güzel cümleler buluyorsun ama ipucu: cevapta, ortada bir cümle yok! diğer ben'in karayolları çözümü de aşırı hayal gücü içeriyor...
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 18 yıl T olsa harflerle BUZTAŞ yazılıyor..Bu sıcak beni bu yola sürükledi naapayım..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 18 yıl Yazar T olsa harflerle BUZTAŞ yazılıyor..Bu sıcak beni bu yola sürükledi naapayım.. dizi olduğunu unutma!
Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 18 yıl ''T'' mi Allahaşkına..Doğruysa mantığını anlatmaya çalışayım..
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 18 yıl Yazar ''T'' mi Allahaşkına..Doğruysa mantığını anlatmaya çalışayım.. değil "anlatmaya çalışayım" sözünden anlıyorum ki mantığın çok somut değil oysa bu soruda çok somut ve basit bir mantık kullanıldı herhalde daha önce denenmemiş olduğundan kimsenin aklına gelmiyor???
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 18 yıl Yazar L olabilir mi acaba..? ya da N ? N, L ve I da değil (C B K Ç T N L I harflerinin olmadığı ortaya çıktı)
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 18 yıl bütün harfleri sayıyormuşum gibi oluyor ama bir daha deneyeyim, O ?
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 18 yıl Yazar bütün harfleri sayıyormuşum gibi oluyor ama bir daha deneyeyim, O ? üzgünüm
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl ''İ'' olduğunu düşünüyorum ve günlerle ilgili mantık kurdum..
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 18 yıl Yazar ''İ'' olduğunu düşünüyorum ve günlerle ilgili mantık kurdum.. İ de deil
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.