Φ deepworld Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 evet daha önceki yazımda belirttiğim gibi ilişkiyi bırakın bir kenara akrabalarım ilişkimi bitirmemin sebebi olmuşlar benim haberim yok bana gelen mesajlar çıldırmak üzereyim Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 offfffff aıleler herseye karısır aıleler degıl arkadaslar da herseye karısır izin verıldıgı muddetce herkes herşeye karısıyor iştekı adamlar bıle ilişkiye karısıyor en yakın arkadasların da ve bil ki hepsi olumsuz karısıyor en olumlu görunen ıyılıgını ısteyen bıle olumsuz karısıyor bunun ıcın ne yapılacak sevgılıye sarılacak ve ne yaparsa yapsın bırakılmayacak yani istıkrarlı ve kararlı olunacak kımseyı karıstırtmayacan sus dıyecen gerekırse ya da he he dıycen bıldıgını okucan sevgılı senın sevgılın nısanlın karın senın tamamen o ne yaparsa yapsın hem onu koruycan hem kendını koruycan hem ilişkini koruycan saklıycan cunku hayat kendı hayatın ve sahıp cıkmalısın kendı düşüncelerıne kendı degerlerıne yoksa senı de ezerler senı ayırdılar sımdı kendılerı daha ıyısını mı bulacaklar kendı buldukları olunca ıstedıklerı olunca mutlu mu olacaklar olmayıversınler bee olmayıversınler sen mutsuzsan onların mutlulugundan kıme ne onlar senı düşünmuyor mutsuz kılıyorlar ama sen onlar mutlu dıye onların ıstedıgı gıbı yasayıp mutlu olacaksınnn gecıceksın bunları kendı degerlerıne sahıp cık ccevre saygı duysun sana gerı alabılıyosan al kızını ve sahıp cık yapman gerektıgı gıbı koru ve savun onu bu yazıma da cevap beklıyorum ne yaptıgına ne yapacagna dair.. hoşç Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 meliskoo korktum ben valla Alıntı
Φ deepworld Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 offfffff aıleler herseye karısır aıleler degıl arkadaslar da herseye karısır izin verıldıgı muddetce herkes herşeye karısıyor iştekı adamlar bıle ilişkiye karısıyor en yakın arkadasların da ve bil ki hepsi olumsuz karısıyor en olumlu görunen ıyılıgını ısteyen bıle olumsuz karısıyor bunun ıcın ne yapılacak sevgılıye sarılacak ve ne yaparsa yapsın bırakılmayacak yani istıkrarlı ve kararlı olunacak kımseyı karıstırtmayacan sus dıyecen gerekırse ya da he he dıycen bıldıgını okucan sevgılı senın sevgılın nısanlın karın senın tamamen o ne yaparsa yapsın hem onu koruycan hem kendını koruycan hem ilişkini koruycan saklıycan cunku hayat kendı hayatın ve sahıp cıkmalısın kendı düşüncelerıne kendı degerlerıne yoksa senı de ezerler senı ayırdılar sımdı kendılerı daha ıyısını mı bulacaklar kendı buldukları olunca ıstedıklerı olunca mutlu mu olacaklar olmayıversınler bee olmayıversınler sen mutsuzsan onların mutlulugundan kıme ne onlar senı düşünmuyor mutsuz kılıyorlar ama sen onlar mutlu dıye onların ıstedıgı gıbı yasayıp mutlu olacaksınnn gecıceksın bunları kendı degerlerıne sahıp cık ccevre saygı duysun sana gerı alabılıyosan al kızını ve sahıp cık yapman gerektıgı gıbı koru ve savun onu bu yazıma da cevap beklıyorum ne yaptıgına ne yapacagna dair.. hoşç Alıntı
Φ deepworld Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 offfffff aıleler herseye karısır aıleler degıl arkadaslar da herseye karısır izin verıldıgı muddetce herkes herşeye karısıyor iştekı adamlar bıle ilişkiye karısıyor en yakın arkadasların da ve bil ki hepsi olumsuz karısıyor en olumlu görunen ıyılıgını ısteyen bıle olumsuz karısıyor bunun ıcın ne yapılacak sevgılıye sarılacak ve ne yaparsa yapsın bırakılmayacak yani istıkrarlı ve kararlı olunacak kımseyı karıstırtmayacan sus dıyecen gerekırse ya da he he dıycen bıldıgını okucan sevgılı senın sevgılın nısanlın karın senın tamamen o ne yaparsa yapsın hem onu koruycan hem kendını koruycan hem ilişkini koruycan saklıycan cunku hayat kendı hayatın ve sahıp cıkmalısın kendı düşüncelerıne kendı degerlerıne yoksa senı de ezerler senı ayırdılar sımdı kendılerı daha ıyısını mı bulacaklar kendı buldukları olunca ıstedıklerı olunca mutlu mu olacaklar olmayıversınler bee olmayıversınler sen mutsuzsan onların mutlulugundan kıme ne onlar senı düşünmuyor mutsuz kılıyorlar ama sen onlar mutlu dıye onların ıstedıgı gıbı yasayıp mutlu olacaksınnn gecıceksın bunları kendı degerlerıne sahıp cık ccevre saygı duysun sana gerı alabılıyosan al kızını ve sahıp cık yapman gerektıgı gıbı koru ve savun onu bu yazıma da cevap beklıyorum ne yaptıgına ne yapacagna dair.. hoşç söylediklerin çok doğru fakat mesafe ve durumlar buna müsade etmiyor. şimdilik sadece sineye çekebilirim başka birşey yapamam dediklerine katılıyorum fakat birlikte olma imkanımız olsaydı yüzyüze o zaman böyle bir problem kalmayacaktı. ben buna benzer olaylar yaşadım ve mutsuz edenler elbet bu dünyada çekiyorlar aheste aheste ... yorumların ve gerçekçi bakışaçın için gerçekten teşekkür ederim Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 söylediklerin çok doğru fakat mesafe ve durumlar buna müsade etmiyor.şimdilik sadece sineye çekebilirim başka birşey yapamam dediklerine katılıyorum fakat birlikte olma imkanımız olsaydı yüzyüze o zaman böyle bir problem kalmayacaktı. ben buna benzer olaylar yaşadım ve mutsuz edenler elbet bu dünyada çekiyorlar aheste aheste ... yorumların ve gerçekçi bakışaçın için gerçekten teşekkür ederim Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 söylediklerin çok doğru fakat mesafe ve durumlar buna müsade etmiyor.şimdilik sadece sineye çekebilirim başka birşey yapamam dediklerine katılıyorum fakat birlikte olma imkanımız olsaydı yüzyüze o zaman böyle bir problem kalmayacaktı. ben buna benzer olaylar yaşadım ve mutsuz edenler elbet bu dünyada çekiyorlar aheste aheste ... yorumların ve gerçekçi bakışaçın için gerçekten teşekkür ederim Ben teşekkür ederim cicim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.