Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 18 yıl Çimen,bir tatlı kaşığı yoğurt ve 1 salatalıkla şöyle kocaaa bir kase cacık yapabilecek var mı aranızda..
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 18 yıl Çimeni inek yesin,süt olsun,sağalım,mayalar yoğurt yaparsak beş kase de çıkabilir
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 18 yıl Çimeni inek yesin,süt olsun,sağalım,mayalar yoğurt yaparsak beş kase de çıkabilir Kocamaaan bi tebrik sana Leyla'cım.. Doğru cevap..
Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 18 yıl Ben de kocaman bir teşekkür edip,mutfağa gidiyorum,kocaman bir cacık yapayım,insanın canı istiyor yani
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl Zor demedim ki..) Diğeri de kolay,bir de ona bak istersen..)
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl Ben de kocaman bir teşekkür edip,mutfağa gidiyorum,kocaman bir cacık yapayım,insanın canı istiyor yani en sevdiğim içeceklerden biridir.bol naneli üzerinede biraz zeytinyağı döktünmü...
Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 18 yıl Ülen bi soru sordum pişman ettiniz ha.. Cacık içe içe karnım davul gibi oldu bee..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.