Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 18 yıl Dünya mülteciler günü dolayısıyla bir programa katıldım geri dönüşte gazeteci bir arkadaşımla konuşmaya başladık Amerikanın %65 obesite Avrupanın %40 cıvarı ve Türkeye'nin de oldukça fazla... tamam obesite bir hastalıktır. Açlık da mı bir hastalık anlatmakla olmuyor görmeniz gerekli... Neyse asıl konumuza dönelim Türkiye Afrika'dan mülteci kabul etmiyor. Türkiye Avrupa'lı mültecilere kapılarını açıyor. Onun için somalili, sudanlı, nijeryalı, Afganistanlı, mültecilerin Türkiye'de durması yasak sınır dışı edilecekler... Ya biz Türküz biz müslümanız ilk önce ihtiyacı olanlara yardım etmeliyiz... Bu mültecilerin programı başlamadan önce bir somalili yasini şerif okudu inanın gözyaşlarımı zor tuttum... şimdi Avrupada bir savaş olacak mülteciler geldiklerinde kabul görecek... Yanlız Avrupanın Amerikanın sömüdükleri ülkelerden mülteciler geldiklerinde onları sınır dışı edeceğiz.... Bu yazılarıma hergangi bir siyasi yanıt verilmemesini rica ediyorum verilecek yanız insani duygular içerisinde olsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.