Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 18 yıl Yaşasın Barış ve Sevgi hem de İnadına....bozan ...Ve Dünya alışkanlıktan değil sevgiyle mutluluktan dönsün istiyor ve Hepinizi yüreğinizden öpüyorum... DİPNOT Sizlerce bir başka tanımı da vardır sevginin ama söyleyebilir mi bir kişi bu tanımının kötü olduğunu???Sevgi hepimizin ortak yönüdür!!! ali0_1 Sevgi nasıl ki insanların ortak noktasıysa, varlığın en temel gereksinimidir.Her şeyi sevmeli. Tengeriin Boşig Yaşamınızda Sevgi yoksa hiçbir şeyiniz yok demektir. Yaşamınız yavan ve anlamsızdır.. Belki de yeniden öğrenmemiz gereken budur. Prof.ERDAL ATABEK Aktaran üye:SeDatsan Bizden eksilenlere, eksiltilenlere inat: Her yönüyle her şeyi PAYLAŞMA zamanı. Emel Nermin TEMEL (HABER58.COM ) Aktaran üye:pale Farklı farklı isimler;farklı konular içinde ama bir ortak payda;şimdilik bunları aldım ama eminim ki daha bir sürü var buralarda bir yerde;diğer arkadaşlar kusura bakmasın lütfen... Eklemek isteyenler çıkarsa çok iyi olur;ben bu Güncel Konuyu gerekli bölüme başlıkla taşıdığım için üzerime düşeni yaptığımı kabul ediyorum... Saygılar... Sevgiler...
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 18 yıl kurt kokenlı ınsanlar bu ulkenın zengınlıgıdır.farklı kulturler farklı dıller ne kadar fazlaysa o ulkenın ne kadar zengın oldugunu gosterır. kavga etmeden yasadıgı zaman tabıkı.sen ben ayrımı yapmadan ınsanların kokenlerıne kadar ınmeden hep beraber bırlıkte kardesce yasamak varken neden kavga edıyoruz anlamıyorum.turkun kurtten ayrılmasına ımkan varmı.sevmısız brbırımızı evlenmısız kan bagı gırmıs artık her seyımız bır olmus kaynasmısız kulturlerımız kaynasmıs bırbırımıze oyle bır sevgıyle baglanmısızkı hangı guc ayırmaya yeter.uzerımızde bır cok oyunlar oynanıyor tabıkı.ama bu oyunlara gelmıyelım bırlıgımız kardeslıgımızı bozmayalım.onların oynadıkları oyunları gelın bız bozalım.oyle masada anlasmalarla kagıtlarla murekkeplerle degıl gonulden yurekten anlasalım.bırbırımızın kemıklerını kırarcasına sarılalım bır daha hıc ayrılmamak adına. buda benden olsun..
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 17 yıl Buldum çıkardım geçmişten; tam da Türkiye'de zihinlerin iyice arzulaması gereken bir ortamda... Sevgi işte barış işte daha ne olsun; aslında savaşçı yaklaşımlar bile kendi düzenleri içinde bir sevgi ve barış ortamı istemezler mi??? Herkese benden sanal da olsa fikri değeri olan bir çiçek... Gelin sevgi ve barışı unutmayalım; unutturmayalım...
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 17 yıl Gercekten cok anlamli olmus... Ben kendi payima duseni aliyorum
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 17 yıl Sömürü zihniyeti inadına yok etmeden, sevgi ve barışı inadına var edemezsiniz. Örnek mi; İşte yaşam. -maraba-
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.