tm_haberci Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2024 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2024 Hırise, Orta Doğu mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir ve genellikle bayramlarda, özel günlerde ve kutlamalarda sofraları süsler. Yüzyıllardır sevilerek tüketilen bu geleneksel yemek, tavuk eti ve buğdayın birleşimiyle yapılan, besleyici ve doyurucu bir yemektir.Haberi Haber Kaynağından Oku Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.