Φ kaspersky_nl Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 SEVGILI ARKADASLAR SARKILARI YAYINLARKEN SUNUDA SOYLEMEDEN GECEMICEM. GUNUMUZDE HER ONUNE GELEN DJ IM DIYOR. BIR SURU SACMA SAPAN DJ CIKMIS. YAPTIKLARI MUZIGIDE SAGDA SOLDA YAYINLAYIP MILLETE DINLETIYORLAR. AMA SADECE KULAKLARA ZARAR. BIRSEYE BENZEMIYOR. SACMA SAPAN MUZIKLER. AMA BEN BIR DJ TANIDIM. GERCI TURKIYEDE YASAMIYOR HOLLANDADA YASIYOR AMA NETICEDE BIR TURK KARDESIMIZ. AMA YAPTIGI MUZIKLER GERCEKTEN COK GUZEL. O YAPMIS BENDE YAYINLIYORUM. ULKEMIZI YURTDISINDA TEMSIL EDEN ZATEN SAYILI DJ LER VAR. BIRISI HEPIMIZIN BILDIGI DJONUR DIGERI DJSENOL VE SON OLARAKTA KALITE BAKIMINDAN DJAMSTERDAM. DJAKMANI SAYMAYIN CUNKU O BU SAYDIGIM DJLERIN BIRAKIN YANINDA DURMAYI UZAKTAN BILE DURAMAZ. SIMDIDEN KEYIFLI DINLEMELER. YORUMMLARINIZI BEKLIYORUM. BULABILDIKLERIMI YAYINLIYORUM... Alıntı
Φ CereNn Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2008 anladıgım kadarıyla siz dj lik kavramını bilmeyip reklam amaçlı gelmişsiniz dj demek disc jokey demektir. pc uzmanı demek deildir. dj onur dediğin kişi bilgisayar teknisyeni o kadar uğraşıyo bırakta yapsın parça. şenolda koparan parça yapmıyo günlük bizim bakkal müziği die tabir ettiğimiz parçalara lop atıyo birazda vocal sende dinliyosun disc jokey kendini clubte club performansı ile gösterir.senin onur ve şenol dediğin kişiler discoktekte çalarlar Dünyanın 1 numaralı dj i bu sene armin van buuren 2 numaralı dj ide tiesto oldu.Aç oku araştır müziklerini ve dinle. Onurla ve şenolla kıyasla o müzikleri ondan sonra yorum yap burda pc jokey demiyoruz disc jokey diyoruz...bilmeyen yorum ve reklam yapmasın bu şekilde lütfen... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.