Φ mabel34 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2011 ben sadece bir kez kopya çekmeye yeltendim onda da yakalandım... arkadaşlardan biri küçük kağıtlara yazmış cevapları... (orta kümenin son üç sırasında oturuyoruz bunu atlamayalım..) ben son sıradayım... sınavı bitiren kağıdı yanındakine ya da arkadakine verdi. sıra bana geldi kağıt avucumun içinde ama elimi açıp bakamıyorum heyecandan. e korku da var... öğetmen şüphelendi sanırım hareketlerimden.. yanıma geldi "aç bakalım elini" açar mıyım... öğretmen elimi açmaya çalışıyor ben direniyorum... sonunda kağıdımı aldı gitti... o kopya kağıdına hiç bakmamıştım iyi de not alıştm ama sınıf öğretmenimize şikayet etmiş...sınıf başkanına kopya çekmek hiç yakışmıyor diyerek beni başkanlıktan almışlardı.. çok gücüme gitmişti çookkk Alıntı
Φ toitoise Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2011 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2011 en iyi yol sıraya yazmak ama.. ama riskli ya hoca kaldırırsa sıradan :D Alıntı
Φ leyle Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2011 bncede eniyi sırya yazmak:)) Alıntı
Φ ensuperoyun Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2011 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2011 ben hiç kopya çekmedim diyen biri varmıdır acaba Alıntı
Φ bygarip Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2011 kopya cekmekte bır sanattır her ınsan yapamaz yuzu kızarır Alıntı
Φ onila Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2012 kopya hiç yazmadım başkasının kağıdına bakardım yada kitaba Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.