Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

merhaba. bende bu forumu googleden bişeyler ararken buldum. güzel bir foruma benziyor.

ismim tolga. ankarada bilgisayar öğretmeniyim. 25 yaşındayım. öğretmen olmadan önce çok mülayim,duygusal (sinirleri alınmış çiğ köftelik kıyma gibi yani) ve çok durgun (gazı kaçmış gazos gibi) bir insandım. şimdi ne siz sorun ne ben söyleyeyim :D

Gönderi tarihi:

hoşgeldin meslektaş :clover: o dediğinden bana da olmuştu,bazen kendimi son ses bağırıyorken görüyorum,sonra dıyorum bu ben miyim bana ne oldu. :w00t: .bazen öğrenciler bi korku filminin reklam cümlesini hatırlatıyor:kalabalık ve çok açlar :w00t::lol:

Gönderi tarihi:
Tolga öğretmen tabiki ilk dersten yoklamaya başlarsan fiş yetmez.

Son dersten başla sorun çözülür.!! :)

Unutmadan ;) Kafkas güzelliğini yazılarında narince yansıtıyorsun.!!

Niye derseniz... hafif yuvarlak ve iri siyah gözlerinle günün modasına uyan

tanıdık havası veren samimi bir yapıya sahip görünüyorsun.. :)

her sınıfa sadece bir iki saat dersim var. birde artık öğrenciler eski öğrenciler gibi değil. nerde o eski öğrenciler :wacko:

pardon yaa iyi kaptırdım kendimi sanırım ben daha 3 yıllık öğretmenim sanki 30 yıllık öğretmen gibi konuştum :grin: önceden biz rapor falan bilmezdik şimdi millet raporu bakkaldan mı alıyor anlamıyorum. herkesin elinde 20 günlük raporlar uçuşuyor yahuu

Gönderi tarihi:
hoşgeldin meslektaş :clover: o dediğinden bana da olmuştu,bazen kendimi son ses bağırıyorken görüyorum,sonra dıyorum bu ben miyim bana ne oldu. :w00t: .bazen öğrenciler bi korku filminin reklam cümlesini hatırlatıyor:kalabalık ve çok açlar :w00t::lol:

merhaba sizin branşınız nedir ve hangi şehirde öğretmensiniz? merak ettim bak şimdi. aynı okuldan çıkmayalım da :grin: geçenlerde canım sıkıldı okey oynayayım dedim internetten bi baktım benim öğrencim çıktı yuh yaa bu kadar mı olur :grin: bide çok iyi oynuyor şeytan gibi derse kafa bazmaz ama :grin:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.