Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 rahatlıkla bana diyebilirsin ....... parçalamam ....bende memnun oldum.. hoş bulduk.. ne güzel bir karşılama.....çok beğendim... gelinlik nerde ben göremedim..ama yinede kısmet diyelim... Kız limuzinde, sağ eliyle gelinliğini toparlıyor. Dikkatli bak. Bana kimse "hoşgeldin" demedi biliyo musun? Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Kız limuzinde, sağ eliyle gelinliğini toparlıyor. Dikkatli bak. Bana kimse "hoşgeldin" demedi biliyo musun? hoş geldin taylan abi.... Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Ne haber kız... Kısa zamanda büyük ün yapmışsın.!! Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 bedduamı ediyon son şölvalye.......... Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Önce üste ismimi bir düzelt böyle yaparsan çok eksiğin vardır demek.!! Olurmu.!! Dualarım hep seninle... Pardon ezilerek büzülerek hafiften süzülerek affınıza sığınarak bi bi bir şey sorabilirmiyim.?? Şeyy sizin oralarda kız isteme görücü usülüylemi yapılmakta.!! Benim oğlum büyüyünce..!! kızım var 17 de.. sanırım onu istersin.. bizde kız evi naz evidir...fazlaca özellik ararız... Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 OoOo sen ömrünü tükettin...İstemesine isterizde,devran değişti..ne o nazlar özellikler.. şimdi senin kızı listeye alıyımmı almayımmı.? Benim oğlanın listesine yazdığım arkadaş dostların kızlarından çok kabarık, sana topil yapıp senin kızı 21.sıraya yazdım.! Ammaaa ilk açılışın bedeli hem kızı hemde üstüne 20 bin ytl verecek gerisini düşünün.!! Zaman çok erken bir 15 yıl geçmesi gerek hazırlıklara başlamam için... sana kız yok .......... evet nihayet bende tatile çıkıyom...dönünce görüşürüz arkadaşlar Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 hoş geldin taylan abi.... Limuzinsiz, kırmızı halısız ama ilk defa ve içten. İyi ki varsın arkadaşım Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Limuzinsiz, kırmızı halısız ama ilk defa ve içten. İyi ki varsın arkadaşım bu samimi karşılaman beni çok mutlu etti taylan abi, sende iyiki varsın ve bana bu sıcaklığı hisettirdin...teşekkür ederim... bir bakıp yine bir süre olamayacağım görüşmek üzere..... Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 evet nihayet bende tatile çıkıyom...dönünce görüşürüz arkadaşlar tatile çıkmıştım döndüm....... farkeden olmamıştır.. ama buradaki değişiklikler hemen farkediliyor..... Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 hoşgeldin kız kurusu muhabbetın çok samimi ve içten pozitif enerji dağıtıyosun maşallah kusura bakma bende yenıım pek dolaşmayı bilmiom burayı bulmak biraz zaman al dı ondan Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 hoşgeldin kız kurusumuhabbetın çok samimi ve içten pozitif enerji dağıtıyosun maşallah kusura bakma bende yenıım pek dolaşmayı bilmiom burayı bulmak biraz zaman al dı ondan geç olsun güç olmasın ..sonuçta bulup inceliğini göstermişsin...... teşekkür ederim.. fakat gördüğüm kadarıyla artık rahat dolaşıp gezebiliyorsun..... artık kalbindeki kanamayıda dindirsen diyorum.. Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 teşekkur ederım çok kibarsın ... kanamayla ilgili bişey diyemicem çünkü ofotoyu ben koymadım ama çok beğenmiştim oyüzden değişmedim Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 sen beğeniyosan sorun yok.. Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 sen beğenmedinmi ??? Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 sen beğenmedinmi ??? gençleri böyle kan kaybetmelerini istemem.. ama senin seçme hakkın yoksa yapcak bişi yok demektir Alıntı
Φ braweheart Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 teşekkür ederim çok düşüncelisin... Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 teşekkür ederim çok düşüncelisin... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.