Φ zeynep1965ist Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 İLGİNÇ BİLGİLER Bir karınca kendi ağırlığının 50 katı ağırlığı kaldırabilir Arılar yarım kilo bal yapabilmek için arılar iki milyondan fazla çiçekten bitki özü toplamak zorunda. Hamamböcekleri yaklaşık olarak 250 milyon yıldır yaşadıkları halde hiçbir değişime uğramamışlardır. Bir mayıs sineğinin ömrü sadece birkaç saattir. Kangurular geri geri yürüyemezler. Penguenler, enerji tasarrufu yapmak için sarkaç hareketiyle yürür. Dünyada insan başına düşen karınca sayısı 1 milyondur. Filler, zıplamayan tek memelidir. Bir inek, hayatı boyunca yaklaşık 200 bin bardak süt üretir. Erkek penguenler kuluçkaya yattığı 4 ay boyunca hiçbir şey yemez. Dünyada yaşayan aşağı yukarı 1 milyon böcek türü var, her yıl aşağı yukarı 8 bin yeni tür keşfediliyor. Bir pire, kendi büyüklüğünün 150 kat yüksekliğine zıplayabilir. Bu oranı tutturmak için insanın yaklaşık 30 metre zıplaması gerekir. 10 gramlık bir sümüklü böcek, 1 kilogramlık yükü çekebilir. Fare, bir deveden bile daha uzun süre susuz kalabilir. Son 4 bin yılda herhangi bir yeni hayvan evcilleştirilmedi. Dişi morina balığı yılda yaklaşık 4 milyon adet yumurtlar. Göç eden kuşlar (V) biçiminde sıralanarak uçar ve bu sayede harcadıkları enerjiden yüzde 23 tasarruf sağlar. Yılda 100 milyon köpekbalığı, sadece yüzgeçleri için öldürülüyor. Bir yıl içinde bir milyon balıkçıl kuş ve 100 bin deniz memelisi ve deniz kaplumbağası, plastiklere dolanıp havasızlıktan ölmekte. Hastalanmayan tek hayvan köpek balıklarıdır. Bir çift sineğin sadece nisan-mayıs aylarında bıraktıkları yumurtaların tamamından sinek çıksaydı, dünyayı 14 metre kalınlığında bir sinek tabakası kaplardı. İngiltere’deki bazı kuşlar evlerin kapısına bırakılan süt şişelerinin kapağını delerek beslenmeyi öğrenmiştir. Bir yıl içinde denizlerden avlanan balıkların ağırlığının üç katı kadar atık denizlere atılmaktadır. Bir litre motor yağı 530 bin litre içme suyunu kirletebiliyor. Yaban kazları 8 bin metre yüksekte uçabilir Her yıl tankerlerle taşınan petrolün binde biri denizlere sızıyor. Bu miktar 2 milyon 200 bin ton. Yunanistan'da sakin Türk kahvesi istemeyin. Türk kahvesinin adi bu ülkede Yunan kahvesidir. Nepal'de ayak üzerinden atlamayın. Kötülüğü simgeler. Sili'de lokantada ellerinizi karninizin üzerine koyun. Yoksa servis yapmazlar. Japonya'da üç kişinin resmini çekmeyin. Sansınızı kapatır. Moğolistan'da yslyk çalmayın. Kötü ruhları davet etmiş? olursunuz. Hindistan'da sokakta tuvaletini yapanlara tepki göstermeyin. Yasaldır. Kolombiya'da gece sakın kırmızı ışıkta durmayın. Soyulursunuz. Çin'de yere tükürmek serbesttir. Balgamın üzerine basmak yasaktır. ABD'de trafik polisi sizi durdurursa elleriniz direksiyon üzerinde put gibi bekleyin. Hareket ederseniz vurulabilirsiniz. Endonezya'da küçük çocukların basını okşamayın, yoksa zekaları gelişmez. Tibet'te çay bardağını iki elinizle avuçlamazsanız saygısızlık etmiş olursunuz. Japonya'da çatal, kasık yerine kullanılan Çubuklara tabağa çapraz koymak hakarettir. Bahama Adalarında çiçekli etek giymek koca arıyorum anlamına gelir. Bikini adalarında bikini giymek yasaktır. Çin'de sakin kadeh kaldırırken ''Çin Çin'' demeyin. Erkeklik organı anlamına gelir. ABD'de erkek erkeğe öpüşmeyin. Adiniz çıkar. Rusya'da erkek erkeğe dudaktan öpmek sevgi ve saygıyı gösterir. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 İLGİNÇ BİLGİLER Bir karınca kendi ağırlığının 50 katı ağırlığı kaldırabilir Arılar yarım kilo bal yapabilmek için arılar iki milyondan fazla çiçekten bitki özü toplamak zorunda. Hamamböcekleri yaklaşık olarak 250 milyon yıldır yaşadıkları halde hiçbir değişime uğramamışlardır. Bir mayıs sineğinin ömrü sadece birkaç saattir. Kangurular geri geri yürüyemezler. Penguenler, enerji tasarrufu yapmak için sarkaç hareketiyle yürür. Dünyada insan başına düşen karınca sayısı 1 milyondur. Filler, zıplamayan tek memelidir. Bir inek, hayatı boyunca yaklaşık 200 bin bardak süt üretir. Erkek penguenler kuluçkaya yattığı 4 ay boyunca hiçbir şey yemez. Dünyada yaşayan aşağı yukarı 1 milyon böcek türü var, her yıl aşağı yukarı 8 bin yeni tür keşfediliyor. Bir pire, kendi büyüklüğünün 150 kat yüksekliğine zıplayabilir. Bu oranı tutturmak için insanın yaklaşık 30 metre zıplaması gerekir. 10 gramlık bir sümüklü böcek, 1 kilogramlık yükü çekebilir. Fare, bir deveden bile daha uzun süre susuz kalabilir. Son 4 bin yılda herhangi bir yeni hayvan evcilleştirilmedi. Dişi morina balığı yılda yaklaşık 4 milyon adet yumurtlar. Göç eden kuşlar (V) biçiminde sıralanarak uçar ve bu sayede harcadıkları enerjiden yüzde 23 tasarruf sağlar. Yılda 100 milyon köpekbalığı, sadece yüzgeçleri için öldürülüyor. Bir yıl içinde bir milyon balıkçıl kuş ve 100 bin deniz memelisi ve deniz kaplumbağası, plastiklere dolanıp havasızlıktan ölmekte. Hastalanmayan tek hayvan köpek balıklarıdır. Bir çift sineğin sadece nisan-mayıs aylarında bıraktıkları yumurtaların tamamından sinek çıksaydı, dünyayı 14 metre kalınlığında bir sinek tabakası kaplardı. İngiltereâdeki bazı kuşlar evlerin kapısına bırakılan süt şişelerinin kapağını delerek beslenmeyi öğrenmiştir. Bir yıl içinde denizlerden avlanan balıkların ağırlığının üç katı kadar atık denizlere atılmaktadır. Bir litre motor yağı 530 bin litre içme suyunu kirletebiliyor. Yaban kazları 8 bin metre yüksekte uçabilir Her yıl tankerlerle taşınan petrolün binde biri denizlere sızıyor. Bu miktar 2 milyon 200 bin ton. Yunanistan'da sakin Türk kahvesi istemeyin. Türk kahvesinin adi bu ülkede Yunan kahvesidir. Nepal'de ayak üzerinden atlamayın. Kötülüğü simgeler. Sili'de lokantada ellerinizi karninizin üzerine koyun. Yoksa servis yapmazlar. Japonya'da üç kişinin resmini çekmeyin. Sansınızı kapatır. Moğolistan'da yslyk çalmayın. Kötü ruhları davet etmiş? olursunuz. Hindistan'da sokakta tuvaletini yapanlara tepki göstermeyin. Yasaldır. Kolombiya'da gece sakın kırmızı ışıkta durmayın. Soyulursunuz. Çin'de yere tükürmek serbesttir. Balgamın üzerine basmak yasaktır. ABD'de trafik polisi sizi durdurursa elleriniz direksiyon üzerinde put gibi bekleyin. Hareket ederseniz vurulabilirsiniz. Endonezya'da küçük çocukların basını okşamayın, yoksa zekaları gelişmez. Tibet'te çay bardağını iki elinizle avuçlamazsanız saygısızlık etmiş olursunuz. Japonya'da çatal, kasık yerine kullanılan Çubuklara tabağa çapraz koymak hakarettir. Bahama Adalarında çiçekli etek giymek koca arıyorum anlamına gelir. Bikini adalarında bikini giymek yasaktır. Çin'de sakin kadeh kaldırırken ''Çin Çin'' demeyin. Erkeklik organı anlamına gelir. ABD'de erkek erkeğe öpüşmeyin. Adiniz çıkar. Rusya'da erkek erkeğe dudaktan öpmek sevgi ve saygıyı gösterir. [ Ben bunlara yorum yapmak istiyorum.. Topic sahibisi;Kızmazsın demi.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Sen istediğin gibi takıl abicim Alıntı
Φ zeynep1965ist Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Ben bunlara yorum yapmak istiyorum.. Topic sahibisi;Kızmazsın demi.. ANLAMADIM ANLAMASAN ÇOK DAHA İYİ Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 İLGİNÇ BİLGİLER Bir karınca kendi ağırlığının 50 katı ağırlığı kaldırabilir Akıllı olsalar,spor karşılaşmaları yapsalar ve halter şampiyonu çıkarsalar nasıl olur merak ettim şimdi.. Arılar yarım kilo bal yapabilmek için arılar iki milyondan fazla çiçekten bitki özü toplamak zorunda. Bir de bal pahalı derler.. Hamamböcekleri yaklaşık olarak 250 milyon yıldır yaşadıkları halde hiçbir değişime uğramamışlardır. Demek mükemmel şekil bu.. Bana ''mükemmelsin'' diyenin kalbini kırarım,haberiniz olsun.. Bir mayıs sineğinin ömrü sadece birkaç saattir. Ve o ömrünü tamamlamak için benim gözümü mü seçti yani..(Geçen gün gözüme kaçan sineğe..) Kangurular geri geri yürüyemezler. İleriye çok yürüyorlar ya.. Penguenler, enerji tasarrufu yapmak için sarkaç hareketiyle yürür. Bizde enerji tasarrufu yapalıııımmm..İstiklal Caddesini akşam 7-8 arası düşünsenize.. Dünyada insan başına düşen karınca sayısı 1 milyondur. Alla allaa,benim başıma hiç düşmedi.. Filler, zıplamayan tek memelidir. Bence yanlış bilgi..Fillerin de çift memesi vardır..Ayrıca zıplayamıyorsa,üstteki kanguru ile bir anlaşmaya varsın.Kanguru ona zıplamayı,fil de kanguruya geri geri yürümeyi öğretsin.. Bir inek, hayatı boyunca yaklaşık 200 bin bardak süt üretir. Bardak bardak sağmak zor olmuştur yaa..Peki kaç kangal sucuk üretir..(Ben etoburumdur da..) Erkek penguenler kuluçkaya yattığı 4 ay boyunca hiçbir şey yemez. ''Ben bu haltı nasıl yedim'' diye düşünmekten herhalde.. Dünyada yaşayan aşağı yukarı 1 milyon böcek türü var, her yıl aşağı yukarı 8 bin yeni tür keşfediliyor. Niye hep aşağı yukarı..Azıcık ta sağa sola,ileri geri deseler ya..Aah ah!! Küçükken büyüklerimiz ''Öldürme çocuğum o böceği'' derlerdi.BAk,öldürmedik ne hale geldiler..Yakında Dünya'yı ele geçirir bunlar.. Bir pire, kendi büyüklüğünün 150 kat yüksekliğine zıplayabilir. Bu oranı tutturmak için insanın yaklaşık 30 metre zıplaması gerekir. Saçmalamaaa..Ben niye 30 zıplayayım..O kadar büyük kedi/köpek var mı..Hem ben kanla mı besleniyorum.. Dracula'dan açıklama:Ben kanla besleniyorum ama pire değilim.Taurus'u esefle kınıyorum..İlk fırsatta emeceem.. 10 gramlık bir sümüklü böcek, 1 kilogramlık yükü çekebilir. Bak sen şu sümüklünün yaptığınaa.. Fare, bir deveden bile daha uzun süre susuz kalabilir. O zaman çölde farelerle yolculuk yapmak daha akla uygun.. Son 4 bin yılda herhangi bir yeni hayvan evcilleştirilmedi. Yoo..Benim Atilla arkadaşım evlendikten sonra baya baya evcilleşti.. Dişi morina balığı yılda yaklaşık 4 milyon adet yumurtlar. Morina yumurtlar,ruslar paketler satar,Fransızlar şampanya eşliğinde yer,biz de hamsi tavamızı yerken akşam haberlerine izleriz.. Acaba onlarda da çift sarılı çıkar mı.. Göç eden kuşlar (V) biçiminde sıralanarak uçar ve bu sayede harcadıkları enerjiden yüzde 23 tasarruf sağlar. Aslında ''W'' biçiminde uçsalar %46 tasarruf edecekler ama kuş beyinliler işte,düşünemiyorlar.. Yılda 100 milyon köpekbalığı, sadece yüzgeçleri için öldürülüyor. Hadi onların yüzgeçleri gidiyor.Garibim kaplanlar naapsın.. Bir yıl içinde bir milyon balıkçıl kuş ve 100 bin deniz memelisi ve deniz kaplumbağası, plastiklere dolanıp havasızlıktan ölmekte. Yorum yok.. Hastalanmayan tek hayvan köpek balıklarıdır. Ama yüzgeçleri var,naaabeeeerr.. Bir çift sineğin sadece nisan-mayıs aylarında bıraktıkları yumurtaların tamamından sinek çıksaydı, dünyayı 14 metre kalınlığında bir sinek tabakası kaplardı. Birden karnım acıktı yaw.Bişiler yiyip devam edeyim bari.. İngiltereâdeki bazı kuşlar evlerin kapısına bırakılan süt şişelerinin kapağını delerek beslenmeyi öğrenmiştir.Süt içen kuşlar mı.. Anam,bi evrim geçirip memeli hale gelsinler,çalmak günahtır.Bari ''Helal süt emmiş '' derler.. Bir yıl içinde denizlerden avlanan balıkların ağırlığının üç katı kadar atık denizlere atılmaktadır. Vay be deniz 3 e 1 çalışıyor demek.. Bir litre motor yağı 530 bin litre içme suyunu kirletebiliyor. Dost var PKK var,bu bilgi verilir mi ya.. Yaban kazları 8 bin metre yüksekte uçabilir Demek ki neymiş..''Kartallar yüksek uçar''değil,''Yaban kazları yüksek uçar''diycekmişiz.. Her yıl tankerlerle taşınan petrolün binde biri denizlere sızıyor. Bu miktar 2 milyon 200 bin ton. Yorumsuz.. Yunanistan'da sakin Türk kahvesi istemeyin. Türk kahvesinin adi bu ülkede Yunan kahvesidir. Yorgi Efendi Kahveleri.. Nepal'de ayak üzerinden atlamayın. Kötülüğü simgeler. Üstüne mi basalım.. Sili'de lokantada ellerinizi karninizin üzerine koyun. Yoksa servis yapmazlar. ''Amma da acıktım'' edası yani he.. Japonya'da üç kişinin resmini çekmeyin. Sansınızı kapatır. Niye..Son olarak resimleri çekilip,resmin arkasına isimlerinin kısaltmalarını yazan Türk köşe oldu..(YU-MA-TU ) Moğolistan'da yslyk çalmayın. Kötü ruhları davet etmiş? olursunuz. Problem değil..Ben zaten yslyk çalmayı bilmem.. Hindistan'da sokakta tuvaletini yapanlara tepki göstermeyin. Yasaldır. Ne tepki gösterecem.Bastığım yeri kontrol etmekten,gözüm başka birşey görmez ki.. Kolombiya'da gece sakın kırmızı ışıkta durmayın. Soyulursunuz. Taurus:Memur bey;Vallahi soyulmayayım diye geçtim kırmızıda.. Trafik Polisi:Tamam kardeşim tamam.Sen şu 300 COP (Kolombiya Pezosu) cezayı öde,derdini sonra anlatırsın.. Taurus:Oh be soyulmadım bari.. Çin'de yere tükürmek serbesttir. Balgamın üzerine basmak yasaktır. Oh be ne bolluk..Adam yarım kilo atacak,ben üstüne basınca al sana ceza..Gider Hindistan'da yaşarım kardeşim,bari B*ka basana ceza yok.. ABD'de trafik polisi sizi durdurursa elleriniz direksiyon üzerinde put gibi bekleyin. Hareket ederseniz vurulabilirsiniz. Polis:Ehliyet-Ruhsat lütfen.. Taurus:.. Polis:Şşş sana diyorum.. Taurus:I put (Ben koyarım..) Polis:Nee.. Taurus:Yaktın beniiii.. Endonezya'da küçük çocukların basını okşamayın, yoksa zekaları gelişmez. Bunu diyenlerin çok gelişmiş ,baksanıza.. Tibet'te çay bardağını iki elinizle avuçlamazsanız saygısızlık etmiş olursunuz. Ohhş,şu ince belli bardağa bak..Uyy dolanayım saağa.. Japonya'da çatal, kasık yerine kullanılan Çubukları tabağa çapraz koymak hakarettir. Demek ''X'' harfine bi gıcıkları var.. Bahama Adalarında çiçekli etek giymek koca arıyorum anlamına gelir. Alohaa..Bende senelik iznimi nerede geçirsem diyordum.. Bikini adalarında bikini giymek yasaktır. Bahamalardan vazgeçtim.. Çin'de sakin kadeh kaldırırken ''Çin Çin'' demeyin. Erkeklik organı anlamına gelir. Taurus:Çiç çiiinn.. Yung Sae:Ben seniiiinn.. ABD'de erkek erkeğe öpüşmeyin. Adiniz çıkar. Burada rahat rahat öpüşebilirsiniz diyorsun yaniii.. Rusya'da erkek erkeğe dudaktan öpmek sevgi ve saygıyı gösterir. İgor:Sana derin bir sevgi ve saygı besliyorum arkadaşım.. Taurus:Sevme.Sevme anam beni sevme.İstemem sevgi,saygı..Vallahi öptürmem/Ölürsün kahrından.. Sevgili arkadaşlarım; Espiriyi anlamak bir zeka meselesidir.Yazdıklarımdan başka anlamlar çıkarıp işi ciddiye bindirenler çıkmaz umarım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Abicim tek kelime ile MÜKEMMELSİN Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Abicim tek kelime ile MÜKEMMELSİN Sana benzer hamamböcüğü.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Teesüf ederem Ben böcük manasında dememiştim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Teesüf ederem Ben böcük manasında dememiştim Ahh kıyamaaamm.. O zaman özür dilerim Gece'm.. Sen benden daha MÜKEMMELSİN.. Alıntı
Φ zeynep1965ist Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Ahh kıyamaaamm.. O zaman özür dilerim Gece'm.. Sen benden daha MÜKEMMELSİN.. İLGİNÇ BİLGİLERİN BÖYLESİNE YORUMLARA BAĞLANACAĞINI DÜŞÜNEMEZDİM. AMA BU BİR GÖRÜŞ AÇISI. HERKES İÇİN DÜŞÜNCE, ANLAMA, İDRAK BİÇİMİ FARKLI FARKLI. AMA BEN OLAYLARA DAHA CİDDİ BAKTIĞIM İÇİN BUNLARIN YÜZDE BİRLİK DİLİMİNİ BİLE DÜŞÜNEMEZDİM. GÖRÜŞ UFKUM AYDINLANDI. AMA HAYAT HAFİFE ALINACAK KADAR DA VURDUMDUYMAZ DEĞİL. Alıntı
Φ zeynep1965ist Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 İLGİ VE ALAKA BOYUTLARININ DA BU KÖŞEDE YER ALDIĞINI GÖRÜYORUM Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Ahh kıyamaaamm.. O zaman özür dilerim Gece'm.. Sen benden daha MÜKEMMELSİN.. Olmas sen böyüksün sen daha MÜKEMMELSİN abicim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 İLGİNÇ BİLGİLERİN BÖYLESİNE YORUMLARA BAĞLANACAĞINI DÜŞÜNEMEZDİM. AMA BU BİR GÖRÜŞ AÇISI. HERKES İÇİN DÜŞÜNCE, ANLAMA, İDRAK BİÇİMİ FARKLI FARKLI. AMA BEN OLAYLARA DAHA CİDDİ BAKTIĞIM İÇİN BUNLARIN YÜZDE BİRLİK DİLİMİNİ BİLE DÜŞÜNEMEZDİM. GÖRÜŞ UFKUM AYDINLANDI. AMA HAYAT HAFİFE ALINACAK KADAR DA VURDUMDUYMAZ DEĞİL. Tam aksine,hayat kafaya takılacak kadar uzun değil.. Minik espiriler,iki latife,üç-dört tatlı atışma ve bir bakmışsın günün üstüne yüklediği gerginlik yokolmuş.. Sende dene bence,denemekle birşey kaybetmezsin.. Olmas sen böyüksün sen daha MÜKEMMELSİN abicim Tamam ben daha büyüğüm Hamamböcüğü (Diğer adı KAKALAK böcüğü) ben olayım.Sen küçüksün sende sauna böcüğü ol (Diğer adı ka** böcüğü Ayyy diyemiycemmm .. ) Alıntı
Φ delibeto Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Hazırlayan zeynep'e ve yorumlayan taurus'a TESEKKURLER... GULMEKTEN KRAMPLAR GIRDI... Alıntı
Φ zeynep1965ist Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Hazırlayan zeynep'e ve yorumlayan taurus'a TESEKKURLER... GULMEKTEN KRAMPLAR GIRDI... valla bende şaştım bu işe herkes ağzı açık yorum yapacağını düşünürken bir de baktım her şey konu dışına çıkmış evet önemli olan bu zaten gülmeyi unutan yüzlere bir nebze neşe katabilmek bir anlık da olsa mutluluğu yakalayabilmek ruhumuzda güzel düşünceler uyandırabilmek. Alıntı
Φ WoRkInGitOuT Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 ilginç bilgiler yurt dışı hakkındaki hayallerim bi anda yok oldu gitmiycem artık vaz geçtim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.