Φ julyana Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 kadınla erkeğin insan olmak dışında hiç bir ortak yönü yok bana göre. kafaları her alanda farklı çalışır. hayatın erkeğe yüklediği sorumluluklar ile kadına yükledikleri arasında da dağlar kadar fark vardır.erkek hayatta bir çok şeye çok ağır bedelelr ödeyerek sahip olruken kadın hiç bir zaman o kadar ağır bedeller ödemez.en basiti eş seçimi, işe kabul edilme, evlilik durumunda toplumun kitlediği sorumluluklar gibi.. kadın hayatta çok daha rahat yaşadığı için hiç bir zaman erkek için halden anlayan bir dost olamaz.zaten erkekle duygusal yapıları da farklıdır. erkekelr daha "İLGİ GÖRME, SEVİLME, KENDİNİ ÖZEL HİSSETME,POHPOHLANMA sorunlarını halledemeden ortamlarındaki kadını arkadaş olarak benimseyemezler. hele güzelse hiç benimseyemezler.keni kendinizi kandırmayın.sevgilisi catreen zerta jones gibiyse benimser evet. iş arkadaşlığı ve sınıf arkadaşlığı gibi zorunlu haller dışında kadınla ertkeğin tek ortak yönü çocuk yapmaktır. onu bile doğru dürüst beceremezler.taraflardan biri illa ki memnun olmaz..arkadaşlık dostluk bakımından erkeğin halinden erkek anlar bence. ben erkeklerle daha iyi arkadaş oluyorum diyen kız erkekelrin onlara arkadaş ayağına asılıdğının farkındadır ve ilgi görmek hoşuna gidiyordur. bu konuda kızları hiç samimi bulmam.hanginizin annesini liseden erkek sınıf arkadaşı arıyor yani? bu konuda size katılmadığımı malesef altını çizerek söylemek istiyorum katılmıyoırum benim hemcinsim olan çok arkadaşım vardır ve 1 eli geçmeyecek kadar olan erkek arkadaşlarımda vardır üzgünüm ama erkek kendini biliyorsa KENDİNİ DOST OLARAK GÖRÜYORSA HİSSETTİRİYORSA SENDE HİÇBİR ART NİYET GÖRMÜYORSAN SAMİMİYETİNE İNANIYORSAN ÇOK GÜZEL dost olunur benim şuan 2 yıldır devam eden beraberliğim var ve en yakın dostumda yine erkek KARŞI CİNSİM alın burdan yakın belki sizi bu yaşınıza kadar bu saydıklarınızı yaşayamamış görmemiş olabilirsiniz yada yaşamınızdaki hiç kimse özel hisasettirmemiş olabilir o yüzden böyle düşünüyorda olabilirsiniz ama şu bir gerçek yeri geldiği zaman kadın kadına dost olabileceği gibi erkektende kadına çok güzel dost olunabiliyor hiç bir zaman bu düşünce tezine katılmadım katılmıycamda hayat bazı sorumlulukları erkeklere kitleme sözüde yanlış düşünce hayat ortak olarak 2 tarafada sorumlulukları yükler ve bizler sevgi saygı çerçevesinde altından kalmaya çalışırız sizin bakış açınız çok farklı DOĞRU BULMUYORUM Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 evvettt! senin gerçekten çok ciddi takıntıların olmuş belli.. sen hiç 9 ay karnında bir canlıyla yaşamaya çalıştın mı? en azından kadın olmanın zorluğunu burdan anlayabilirdin..ama nerdeee , sen biraz anlasan zaten bukadar kadınlara yüklenmezdin..her seferinde pohpohlanmaktan bahsediyorsun.. galiba sen hiç ilgi görmemişsin ve sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun ve ben gerçekten sana çok sinir olmaya başladım.. senin yüzünden feminist bile olabilirim... sen bir kıza bakmayla, yada hoşlanmadığın biriyle çıkmayla kendini pohpohlanmış mı hissettin? veya kadınların zorluklarını yaşamadan nasıl bir kadının yerine düşünebiliyorsun? Alıntı
Misafir taunus Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 evvettt! senin gerçekten çok ciddi takıntıların olmuş belli.. sen hiç 9 ay karnında bir canlıyla yaşamaya çalıştın mı? en azından kadın olmanın zorluğunu burdan anlayabilirdin..ama nerdeee , sen biraz anlasan zaten bukadar kadınlara yüklenmezdin..her seferinde pohpohlanmaktan bahsediyorsun.. galiba sen hiç ilgi görmemişsin ve sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun ve ben gerçekten sana çok sinir olmaya başladım.. senin yüzünden feminist bile olabilirim... sen bir kıza bakmayla, yada hoşlanmadığın biriyle çıkmayla kendini pohpohlanmış mı hissettin? veya kadınların zorluklarını yaşamadan nasıl bir kadının yerine düşünebiliyorsun? çocuk doğurmak hayatın size kitlediği bir zorunluluk değil.keyfi bir tercih. kimse sizi zorla hamile bırakmıyor heralde.anne olmak tercihinizse bedelini ödeyin. onu da biz mi taşicaz artık. siz 9 ay taşıosunuz kendi tercihiniz.biz kendi tercihimiz olmadığı halde askere alınıyoruz 15 ay köle gbi çalışıyoruz,siz de askere gidin de işler paylaşalım askerlik de 15 aydan 7,5 aya düşsün. madem hayat müşterek neden ben evlenilecek adam konumuna gelmek içim gençliğimi harcıyorum, üniversite okuyorum ,askerlik,iş bulma zorunluluklarım var ve tüm bu hamallıkları yapıp eş seçme özgürlüğüne bile sahip değilken bunların hiç birine bile sahip olma zorunluluunuz olmadan ve üstüne üstlük eş seçebilme özgürlüğüne sahipsiniz. Alıntı
Φ Antonio_McCarty Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 kadınlar kadınları erkekler erkekleri niye çekemiyosa ama genelleme yapmayalım çekenler var..... Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 kadınlar kadınları erkekler erkekleri niye çekemiyosa ama genelleme yapmayalım çekenler var..... Bazen kadınların da erkeklerin iştekı pozısyonunu cekemedıklerı oluyor ama genelde erkekler diş gösterebılıyorlar.. ve daha kötu yaklasıyorlar olaya daha haince Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 çocuk doğurmak hayatın size kitlediği bir zorunluluk değil.keyfi bir tercih. kimse sizi zorla hamile bırakmıyor heralde.anne olmak tercihinizse bedelini ödeyin. onu da biz mi taşicaz artık. siz 9 ay taşıosunuz kendi tercihiniz.biz kendi tercihimiz olmadığı halde askere alınıyoruz 15 ay köle gbi çalışıyoruz,siz de askere gidin de işler paylaşalım askerlik de 15 aydan 7,5 aya düşsün. madem hayat müşterek neden ben evlenilecek adam konumuna gelmek içim gençliğimi harcıyorum, üniversite okuyorum ,askerlik,iş bulma zorunluluklarım var ve tüm bu hamallıkları yapıp eş seçme özgürlüğüne bile sahip değilken bunların hiç birine bile sahip olma zorunluluunuz olmadan ve üstüne üstlük eş seçebilme özgürlüğüne sahipsiniz. +1 Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 +1 oo naber taş yürekli wala bu yazı gzelmiş ben de +1 verıyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.