Φ mantequilla Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 garip bir test ! bu mesajin sonunda sana bir soru sorulacak. hemen yanitla. durup dusunme. aklina ilk gelen seyi soyleyiver. bu eglenceli bir "test"... ve ayni zamanda biraz acaip (cok acaip)! simdi... asagidaki talimatlari olabildigince cabuk yerine getir. bir hesabi bitirmeden otekine gecme.. yanitlari yazmak veya hatirlamak zorunda degilsin. sadece kafadan hesaplayarak cevap ver gec. sasiracaksin. basla: asagidaki toplamlar kac ediyor: 89 + 2 > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>12 + 53 > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>75 + 26 > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>25 + 52 > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>63 + 32 > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>biliyorum! hesap yapmak zor is, ama neredeyse bitti... > >> > >> > >>hadi. tek bir tane daha... > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>! > >> > >> > >> > >> > >>123 + > >>5 > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>cabuk! bır renk ve bır alet dusun! > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>asagiya devam et... > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>biraz daha... > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >>aklina kirmizi bir cekic geldi, degil mi? > >> > >> > >> > >> > >> > >> > >> eger verdigin cevap bu degilse, sen anormal sayilmasa da farkli bir akla sahip olan %2 insandan birisin.insanlarin %98'i bu alistirmayi yapinca kirmizi bir cekic diye yanitliyor. (ben de anormalim ) Alıntı
Φ axiyim Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Merhaba, Çekici tutturdu ama rengi tutturamadı, ben mavi bir çekiç düşünmüştüm... Saygılar... Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 daha önce bir yerde okumuştum ve kırmızı-çekiç demiştim. hakikatten garip bir test Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 daha önce bir yerde okumuştum ve kırmızı-çekiç demiştim. hakikatten garip bir test demekki ben normalim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.