Φ ebiT Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Herkese Merhaba... Ben İstanbul'dan Elif... Artık ben de sizlerle beraber buradayım... görüşmek üzere Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 hoşgeldin ebit Alıntı
Φ ebiT Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 hoşgeldinz elif hepinize çok teşekkür ederim ... Alıntı
Φ -cemre- Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Herkese Merhaba... Ben İstanbul'dan Elif... Artık ben de sizlerle beraber buradayım... görüşmek üzere merhaba. manisadan Berna . evet artık ben de burdayım. görüşmek dileğiyle...... Alıntı
Φ erkanmek Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 merhaba. manisadan Berna . evet artık ben de burdayım. görüşmek dileğiyle...... e hem cimcime hemde bernaaaa hosgeldinizzz Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2007 Sevgili Elif, Sevgili Berna, Hoşgeldiniz. Biz yine biraz geç kalmışız, arkadaşlar kırmızı halı olayını hemen halledecekler. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 hoş geldin elif... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.