Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 18 yıl Forumunuzu hatta forumumuzu tesadüfen buldum ve çok beyendim,böyle güzel bir ortama umarım kabul görürüm...... Şimdiden herkeze Merhaba....
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar Merhaba Hoşgeldiniz... Teşekkür ederim nerden bildiniz formum çok iyidir. Sizede iyi güzel formunda kalmak diliyorum. İyi paylaşımlar.. Hoşgeldin.. Çok teşekkür ederim ne güzel karşılanıyorum yaaa
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 18 yıl Forumunuzu hatta forumumuzu tesadüfen buldum ve çok beyendim,böyle güzel bir ortama umarım kabul görürüm......Şimdiden herkeze Merhaba.... Hoşgeldiniz..
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar Hoşgeldin bende bir ara acaba transparanımda kimse beni görmüyor mu demeye başlamıştım
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 18 yıl Forumunuzu hatta forumumuzu tesadüfen buldum ve çok beyendim,böyle güzel bir ortama umarım kabul görürüm......Şimdiden herkeze Merhaba.... selam bende tesadüfen buldum ilgi çekici ve hoş zaman buldukça takılmayı düşünüyorum yeni arkadaşlıklar kurmak oldukça heyecanlı
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar selam bende tesadüfen buldum ilgi çekici ve hoş zaman buldukça takılmayı düşünüyorum yeni arkadaşlıklar kurmak oldukça heyecanlı aynı kaderdeniz galiba
Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar hoş geldin arkidişim..... Hoş buldum arkidişim... pek sevenim çıkmadı sanırsam ki. kimse bişey yazmamış.
Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar hoş geldin hoşgeldn Teşekkür ederim. sizlerin arasındaki diyaloğu çok beğeniyorum. umarım benide aranıza alırsınız.
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 18 yıl Forumunuzu hatta forumumuzu tesadüfen buldum ve çok beyendim,böyle güzel bir ortama umarım kabul görürüm......Şimdiden herkeze Merhaba.... merhaba kabul
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.