Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

bir cümle ile hikayeye bir başlangıç yapacağım.sizin de ekleyeceğiniz cümle ile bakalım öykünün sonunda neler olacak. işte hepimizin hikayesi..

başlıyorum..

O gün genç kadın işten eve erken döner. kapıyı açtığında karşısında.........

Gönderi tarihi:

Elinde tuttuğu sayısal loto kuponunu göstererek bana çıktı artık zenginim herşeye yeniden başlayabiliriz der :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Okkalı bir tokat attı ve hemen burayı terket yoksa polis çağıracağım dedi.......

adam ise kadını sırtladığı gibi...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

çılık çığlığa arabaya binen kadının komşuları onları izliyordu.adamsa kadını...

Gönderi tarihi:

Adamsa hiç bir şeyi umursamıyor kadının çığlıkları her dakika artarak devam ediyordu tam arabaya binmek üzereydilerki birden.....?

Gönderi tarihi:
  • Yazar

arabanın anahtarını kadının evinde unuttuğunu hatırladı:))) hehheee

Gönderi tarihi:
  • Yazar

licufer bu ikimizin hikayesi gibim bişey mi oldu ne? bakalım sonunda ne olacak merak eetim doğrusu. bu arada ben bi koşu markete gidiyorum. sen yaz gelice devam ederim arkadaşımm

:clover::clover:

Gönderi tarihi:

Olamaz dedi kendi kendine anahtarı senin evinde unutmuşum dedi kadına kadının suratında hayince bir gülümseme belirdi ve şimdi ne yapacaksın bakalım dedi adamsa ufak bir tebessümle her zaman yanımda yedek anahtar taşırım dedi ve kapıyı açtı ....?

Gönderi tarihi:
  • Yazar

kadın allah kahretsin dedi.baktıki direnmekle olmuyor,kurtulma planları yapmaya başladı.peki geliyorum seninle ama çok sıkıştım izin ver tuvalete gideyim dedi.

Gönderi tarihi:

çığlık çığlığa araba binmemek için tepki gösteren bir kadın nasıl oluyorda razı oluyo.biraz dallandırıp budaklandırın arkadaşlar.bende ne yazacağınızı merak ediyom :stuart:

Gönderi tarihi:

Haklısın cici05 ama kadının daha önceden bu adamla ilişkisi var yani şahsı tanıyor ve adam psikopatın teki ve o da korkuyor :devil:

Gönderi tarihi:

adam arabayı öyle hızlı sürüyordu ki sanki uçuyordu.benziklikte yaklaşmışken kadın isteğini yineledi.ama umursamaz tavırlı

adam oralı bile olmadı.benzillik geride kalmıştı artık.

Gönderi tarihi:

Kadın adama neden durmadığını sordu aldığı yanıt karşısında hayretler içinde kalmıştı arabanın freni patlamıştı.....

Gönderi tarihi:

Allah kahretsin !!!! el frenide tutmuyordu.yol hem yokuş aşağı hemde keskin virajlarla doluydu.arabanın hakimiyeti oldukça

güçleşmişti.artık ikisininde ortak bi düşüncesi vardı.hayatta kalmak.....

Gönderi tarihi:

O kadar telaş ve korkunun arasında adam kadına dönerek dediki ,farkındamısın ilk defa birlikte kötüde olsa bir şey yaşıyoruz

umarım burdan kurtuluruz ve yeni bir hayata birlikte yeniden ve sıkıca bağlanırız dedi ki tam o esnada birden ..............?

Gönderi tarihi:
  • Yazar

hızla giden arabanın karşısına bir öküz çıktı.aaaaaaaaaaa

Gönderi tarihi:

Son anda öküzü ferkeden adam ani bir manevra yaparak kurtulmayı başarmıştı tam ucuz atlattık diyorlardiki o da ne ?....... :stuart::unsure::sweatingbullets:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Adamı sen zorla öldürmek istiyorsun monalisa ama sana yedirmem :stuart::lol:

yok aslında adamı yaşatmaya çalışıyorum:) malum frenler bozuk durdurmaya çalışıyorum:)))))))))99

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.