Φ netman Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 FOX TV Anlat Bakalim Yarismasi Kelime: KADINBUDU - Olum sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadin! - Onun yeneni? - Citir Kelime: TERLİK - neyle yurursun - ayak! - heh hani boyle ayaklarin usur altinda onlar olur bole yumsak yumsak - koyun!! - yuh onun daha kucugu ya, koyun dedi hoduk! - kuzu!!! - Allah ***** ****** pas! Kelime: DİZ - pantolonu nereye giyeriz? - bacaga? - hah. bacaklarimizin ortasinda ne vardir? - ohaaa! Kelime: DUVAK -Kadinla erkek birlesmeden once, erkegin kaldirdigi sey -ohaaa! kelime: TELEPATI -hani ben sana bir seyi anlatmaya calisiyorum ama sozle degil beyin , dalgalariyla falan... -ihihih neydiiii.. teletabi..! -tamam tele'si kalsin kedilerin eli! ne ne denir? -buldum telepence -offf beee bi kere de bil be... kelime: TIMSAH -abi boole hani kertenkele nedir -hayvan -ne cins hayvani -surungen -ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu - ejderha -?!???!!(yuhhh) kelime: LAMBADA ekip1 bakan kisi: aha mictiniz ekip2 anlatan kisi: sen oyle san. soyle bakalim alaaddinin cini nerede yasar. ekip2anlayankisi: lambada ekip1toptan: hastirr... kelime: van gogh (kulakta bu kelime) -abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci -bulent ersoy!!! kelime: Uğur Dündar anlatan: tv de program yapiyo hani yillardir anlayan: reha muhtar? ali kirca? anlatan: yok yok sarisin mavi gozlu anlayan: ataturk? ekip1: gulmekten iptal! kelime: KRAMP anlatan: hani futbolculara girer dinleyen: krampon gulme sesleri kesildiginde sure coktan bitmis kelime: serüven a: abi macellan nasi biriydi? b: ne biliyi m iyi biriydi heralde (birinci kopus,ama duur) a: abi onu demiyorum neye duskundu? b: kariya kiza bi de ickiye olabilir (pes) kelime: mısır kiz:keops nerde?? cocuk:etiler!! kiz:allah cezani versin emre.... kelime: okul -biz nereye gideriz hergun -bara... diskoya... sinemaya.. cafeye...bowlinge.. alisverise...gezmeye.. ay olmuyo boole baska sekilde anlat -ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor -haaa okulaaa kelime : anneler günü -cennet kimin ayaklari altinda ? -anne -tamam , hani onlarin ozel bi zamanlari var , ne o? -adet.. kelime:köpekbaliği -denizde ne olur? -dalgaa! -hayir ya oyle diil hani karadada var hav hav eder? -ha kopek -onun denizde olani? -deniz kopegi! Alıntı
Φ McQueen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 allah allah çok komki ya ayıp bazı yerler ama mideme kramponlar girdi :w00t: Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 kelime: van gogh (kulakta bu kelime) -abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci -bulent ersoy!!! süper Alıntı
Misafir diktas Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 helal olsun süper.bnm de mideme ağrı girdi gülmekten:)))))))))))) Alıntı
Φ Geçgelen Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 süper komikmiş ya...cidden sölemişlermi bunları Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.