Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 18 yıl -Süperman yetiş, yakıt yüklü bir tanker okul servisine çarpmak üzere… - yazıldıysa bozmak olmaz… - olur mu abi öyle şey… - Allah ın dediği olur… öyle herşeye karıştırmayın beni… *********** - Batman bak, adını gökyüzüne yazdık… - haşaaa… silin onu… *********** - Çabuk örümcek adam, ağını at, etkisiz hale getir şunu… - dur hele, önce bir mesveret yolunu deneyelim, hem gereksiz ağ haram israftır, günahtır… *********** - superman yine şehri kurtardın… - Allah ın izni ve Keremiyle *********** - süperman göktaşı dünyaya çarpacak birşeyler yap… - hak yoluna girin, başınıza taş yağacak dedik dinletemedik, müstahaksınız *********** - kanını akıtacam batman - niyetliyim abi, yapmasak öyle? - ooo Allah kabul etsin *********** - ben voltran in kolunu oluşturuyorum… - ben bacagını… - ben de başını… - bana bakın, önce sağ ayağınızı atın lan… *********** - kutuplarda orucu nasıl tutuyon süper abi? - Rabbim sabrını veriyo güzel kardeşim, altı aysa 6 ay, vecibedir, tutmamak gibi bir lüksümüz yoktur elhamdülillah… *********** - bu bir kuş, bu bir ucak, hayır… bu superman - hepimiz Allah ın yarattığı canlılarız şunun şurasında… *********** (superman düşmekte olan uçağı tutmadan önce) - Eüzübillahiminasseydanirracim bismillahirrahmanirrahim, Allah ım sen yüzümü kara çıkartma *********** - bay bond, ben de seni bekliyordum… - bacım şunu bir üstüne ört istersen… *********** - robin hood, ne müthiş bir insansın - estagfurullah, ben sadece zenginlerden aldığım fitre ve zekatları fakirlere veriyorum… ********** - he-man abi, senin için “evrenin hakimi” diyorlar… - sümme haşaaa hakimiyet, kayıtsız şartsız Allah’ındır.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.