Φ olcayatay Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 arkadaşlar ben de 256 ddr ram var be de bunun yanında 512lik ddr ram taksam çakışma yaparmı diye sordum da ne yazık ki cevap gelmedi bilen arkadaşlar bana yardımcı oalbilirse sevinirim şimdiden hepinize teşekkürler Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 512'lik hava yapmasın diye biraz oje sürmen gerekebilir. İkisini bir arada kullanırsan da 256'nın platini yapışabilir, onu da ince çorapla sarman gerekir. Denedin baktın olmuyor, "kompile" sekman değişmesi lazım. Bence sistemin hakkında biraz daha bilgi versen yardımcı olabiliriz sanki. Sevgiler. Alıntı
Φ GS ÇAGATAY GS Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 olabilir bilader 512-256 meselesi degil 2 tane 512 remde 2 tane 256 çakışma yapabilir. üzerindeki chıp sayısı marka farklılıgı arızalı olması düzgün çalışmasını engeller yani çakışma yapabilir ADAŞ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.