Φ mizyal Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 (düzenlenmiş) Allahummerham Ummete Muhammeden Rahmeten Ammeh..... Sana Ya Rasulallah.......... Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rasulallah Esselatu Vesselamu aleyke Ya Habiballah Esselatu Vesselamu aleyke Ya Sefiallah Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rasulussekaleyn Esselatu Vesselamu aleyke Ya Rahmetelil Alemin Ey Alemlere rahmet olarak gonderilen sevgili, ey kainatin goz bebegi, ey varlik nuru Efendim. Bu mektup vesilesiyle Sana hitab edebilmek ne guzel. Sana sunabilecegim kelimeler muhabbetimi ifade edemez. Sana verebilecegim avuc avuc gozyaslarim var sadece. Ey Nurdan sevgili, tek tesellim, tek umidim Sana olan muhabbetim ve salavatlarim. Ne guzel, ne ferahlatici bir baglanti kuruluyor bu selamlasmalarda. Zerreler adedince salatu selam olsun sana, cicekler, yapraklar adedince salatu selam olsun sana, yildizlar adedince salatu selam olsun sana, yagan yagmurlar adedince salatu selam olsun san... Zaman ve mekan uzakligi senin icin birsey ifade etmese de senden bindortyuzyil sonra dunya gurbetindeki ummetinden bir ferdim. Su fani alemde o kadar yalnizim ve garibim ki bana nesve veren senin izinde yurumek arzusu ve seninle bulusabilmek umidi oldu. Ben seni gormeden inandim ve sevdim. Ashap seni birgun gormeden duramazken ben bu hasretle ne yapayim ey guzeller guzeli. Huda senden guzelini yaratmamis. Senden guzelini gormemiz gozler. Acaba bu guzellige dayanabilirmi sevginle rakiklesmesini istedigimiz kalplerimiz. Uhud dagindan ahirzaman ummetine gonderdigin selamini aldim. Selamini gonlumun en mutena kosesine yerlestirdim. O selamdir bana degerimi hatirlatin. Sefaatcilerin sefaatcisinin ummeti olmak ne guzel. Ne mutlu bize ki ayaginin tozuyla arsi sereflendiren serefli Peygamberin, serefli ummetiyiz. Rabbim bizi bu serefle yasat, bu serefle oldur, bu serefle hasret. Halik-i Zulcelal seni sevginle onsekizbin alemi yaratmis. Ya biz ne yapalim bu zenginlik karsisinda. Adini arsta kendi adinin yanina yazmis. Biz nereye yazalim adini? Verebilecegim, ugrunda feda edebilecegim bir canim var. Canim, butun varim yoluna bin defa kurban olsun ey gonuller Sultani. Ummaninda kayboldugum nursun Ya Resul. Askinda fani oldugum cansin Ya Resul. Rahmetinle guldugum gulsun Ya Resul. Firkatinle yandigim korsun Ya Resul. Cennet yolumsun, yoldasimsin Ya Resul. Damarlarimda dolasan sevdamsin Ya Resul. Andigim, kandigim, yandigim sensin Ya Resul. Seni goren gozleri aradim kainatta. Gunese baktim, aya baktim, yildizlara baktim tek tek. Gulu bagrina basan sehirdeki kayalara baktim. Kadem-i Serfinle sereflenen Sevr`e baktim. Sagnak nur yagmurlarina tutulmus Hira`ya baktim. Kainatin merkezi Kabe`ye baktim. Sana ait izleri bulmak istedim. Kalp gozum simayi alini gormek istiyor. Sundan eminim ki sana olan hasretim ne kadar buyurse ben sana o kadar yakinlasiyorum. Sana olan muhabbetim o kadar buyusun o kadar buyusun ki bu sevgi atmosferi icinde benligimi yitireyim. Butun nefsani duygulardan uzaklasayim. Senin gozunle bakayim dunyaya, seninle butunleseyim. TUT ELiMDEN RABBiME GOTUR BENi. Senin sevgin ruhum alinirken yanimda olsun. Kabirde yardimcim olsun. Munker ve Nekir`e cevap verecek dil olsun. Mahser hararetinde serinlik olsun. Siratta refikim olsun. Ve bu sevgi beni sana Cennette komsu eylesin. Rabbim`den bir dilegim var. Sana olan muhabbetimi almasin gonlumden, Ya Seifulmuznibin. Senden dilegim ise hasta kalplerimizin seninle sifa bulmasidir. Senin dunya sorfasindan elini cektigin gibi "ahiret doygunlugu" istiyorum. Ey sevgililerin en sevgilisi, asirlardir deruni muhabbetle yazilan na`tlar, semaii serifler seni ne kadar anlatabilmis bilmiyorum. Meger ne zormus senin mukerremligin karsinda birseyler yazabilmek. Rabbim! curetkarligimi bagisla, haddim olmayarak bu kalemi elime aldigim icin lutfuna siginiyorum. Can Peygamberim eminim seninle birgun bulusacagiz. Senden rahet nazarlari istiyorum. Ben fakirim. Ben garibim, ben sailim.... Allahummerham Ummete Muhammeden Rahmeten Ammeh... ________________________________________________________ -http://www.el-emin.com/-`dan alinti (Allah cc razi olsun) Tarih: 5 Aralık , 2005 Düzenleyen: Admin Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Daha önce de söylemiştim... Fikir tartışmasına girecek birikime sahip olmayan arkadaşlar, sağdan soldan alakasız alıntılar yapıyorlar... Şimdi ben yukarıdaki konu ile ilgili bir kaç şey yazmaya kalkacağım, "vay efendim sen bizim kutsal değerlerimize nasıl dil uzatırsın" diye feryat figan edecekler... Geçiniz efendim... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2005 Rahatsız mı oldun bunu burda olmasından ki hemen yorum yapmak zorunda hissediosun kendini? BUrda inanan insanlarda var, kendi aralarında bişey paylaşamazlarmı? Herşeye cevap yazmak zorunda değilsin! Paylaşım için saol kanka Allah razı olsun! Saygılar! .... Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Rahatsız olmak mı? Hayır....Burası bir tartışma ve paylaşım noktası. Ancak bazı arkadaşlar alakasız yazılar ve başlıklarla asıl tartışma konularını arka planda bırakmaya çalışıyor. Bence bu tür yazıların tek bir başlık altında toplanması daha doğru olurdu. Zira açılan başlıklar tartışma konuları içermiyor. Demogojiden, ve inançsızları aşağılamaktan başka bir şey yok... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Teşekkürler mizyal kardeşim paylaşımın için.. bakın yarası olan nasıl hemen gocunuyor Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 ilgili veya değil; bu değerlere sahip olmayan arkadaslar nasıl fıkırlerını acıkca beyan edebılıyorsa,yerı geldıgınce tartısabılıyorlarsa o degerlerı yuregınde hıssedenlerde acıkca fıkırlerını beyan edebılmelı degılmı? alıntı evet cunku bır baskası tarafından yazılmıs. alıntı oldugunu belırtmesem baska bırının yazdıklarını benım yazdıklarım olarak okumus olacaksınız buda yazan kısıye saygısızlık emege saygısızlık olacak... yınede ıyı kotu fıkrını soyleyen herkese tesekkurler... Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Burada yaptığımız alıntılara dikkat edin, hep fikirlerizi desteklemek adına yapılmış alıntılardır. Demogoji yapmak için alıntılar yapmıyoruz. Sanırım itirazımızın nedeni anlaşılmıştır Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2005 Mizyal paylaşımın için teşekkürler.. Zaten tartışsak nereye varacağız.. Ele geçen tekşey kırgınlık... Saygılar... Alıntı
Φ ebu_cehil Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Mizyal paylaşımın için teşekkürler.. Zaten tartışsak nereye varacağız.. Ele geçen tekşey kırgınlık... Saygılar... kraldan çok kralcı geçinen sayın kralx,zaten neyi tartışıyorsun ki Alıntı
Φ MÜHENDİS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 kraldan çok kralcı geçinen sayın kralx,zaten neyi tartışıyorsun ki SEN NEYİ TARTIŞIYORSUN SAYIN ÇOK BİLDİĞİNİ ZANNEDİP DE HİÇ BİR ŞEY BİLMEYEN CAHİLLERİN BABASI...BAŞKA BİR KONUDA DA "BEN KİMSENİN DİNİNİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞMIYORUM" DEMİŞSİN . ÇALIŞMA ZATEN BAŞARAMAZSIN ..İNANANLARA VE İNANDIKLARINA HAKARET ETMEKTEN BAŞKA YAPTIĞIN BİR ŞEY YOK BARİ ELLERİNDEN GELDİĞİNCE İSLAMI ALLAHI VE PEYGAMBERİMİZİ ÖVEN İNSANLARA ÇAMUR ATMA BİZ İNANIYORUZ ANLADIN DİMİ ÇOK BASİT ŞİMDİ DE HECELİYEREK İ NA NI YO RUZ SEN DE İNANMIYORSUN BİZ SANA "AMAN EFENDİM SEN KİMSİN DE ALLAHI İNKAR EDİYORSUN "DİYE BİR CÜMLE SARF ETTİK Mİ?HA SORGUYU ALLAH U TEALA YAPACAK ZATEN BU BİZİM HADDİMİZ DEĞİL. İSTER İNAN İSTER İNANMA .AMA SEN NEYİ TARTIŞIYORSUN ,SEN NE BİLİRSİN, NE ANLARSIN TARZINDA İNANANI KÜÇÜMSEYİP ELEŞTİRMEKTE SENİN HADDİN DEĞİL. Alıntı
Φ ebu_cehil Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 SEN NEYİ TARTIŞIYORSUN SAYIN ÇOK BİLDİĞİNİ ZANNEDİP DE HİÇ BİR ŞEY BİLMEYEN CAHİLLERİN BABASI...BAŞKA BİR KONUDA DA "BEN KİMSENİN DİNİNİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞMIYORUM" DEMİŞSİN . ÇALIŞMA ZATEN BAŞARAMAZSIN ..İNANANLARA VE İNANDIKLARINA HAKARET ETMEKTEN BAŞKA YAPTIĞIN BİR ŞEY YOK BARİ ELLERİNDEN GELDİĞİNCE İSLAMI ALLAHI VE PEYGAMBERİMİZİ ÖVEN İNSANLARA ÇAMUR ATMA BİZ İNANIYORUZ ANLADIN DİMİ ÇOK BASİT ŞİMDİ DE HECELİYEREK İ NA NI YO RUZ SEN DE İNANMIYORSUN BİZ SANA "AMAN EFENDİM SEN KİMSİN DE ALLAHI İNKAR EDİYORSUN "DİYE BİR CÜMLE SARF ETTİK Mİ?HA SORGUYU ALLAH U TEALA YAPACAK ZATEN BU BİZİM HADDİMİZ DEĞİL. İSTER İNAN İSTER İNANMA .AMA SEN NEYİ TARTIŞIYORSUN ,SEN NE BİLİRSİN, NE ANLARSIN TARZINDA İNANANI KÜÇÜMSEYİP ELEŞTİRMEKTE SENİN HADDİN DEĞİL. CEVAPLAR YOK SADECE KİNİN NEFRETİN KUSMUKLARI VAR EE SİZDEB DE BU BEKLENİR SAYIN YÜZÜKLERİN EFENDİSİ MÜHENDİS EFENDİ NİYE MÜHENDİS NİCKİ KULLANDIN HA HERKEZ SENİ MÜHENDİS BİLSİN DİYE BEN İKİ ÜNİVERSİTE BİTİRDİM "İKİ ÜNİVERSİTE "NİCKİ KULLANIYORMUYUM BEN MALİ MÜŞAVİRİM "MALİ MÜŞAVİR "NİCKİ KULLANIYORMUYUM Alıntı
Φ MÜHENDİS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 CEVAPLAR YOK SADECE KİNİN NEFRETİN KUSMUKLARI VAR EE SİZDEB DE BU BEKLENİR SAYIN YÜZÜKLERİN EFENDİSİ MÜHENDİS EFENDİ NİYE MÜHENDİS NİCKİ KULLANDIN HA HERKEZ SENİ MÜHENDİS BİLSİN DİYE BEN İKİ ÜNİVERSİTE BİTİRDİM "İKİ ÜNİVERSİTE "NİCKİ KULLANIYORMUYUM BEN MALİ MÜŞAVİRİM "MALİ MÜŞAVİR "NİCKİ KULLANIYORMUYUM KULLAN ÖYLEYSE SANA MANİ OLAN MI VAR HEM NİYE YALAN SÖYLEME İHTİYACI DUYAYIM Kİ.SANKİ MÜHENDİS NİCKİNİ KULLANIYORUM DİYE FORUM BANA MAAŞ BAĞLADI.SEN HEM "İKİ ÜNİVERSİTE" HEM DE "MALİ MÜŞAVİR" NİCKİNİ KULLAN DAHA FAZLA MAAŞ ALIRSIN İŞE GİTMENE GEREK KALMAZ BİLGİSAYARIN BAŞINDA DAHA UZUN SÜRE HAKARET ETME İMKANIN OLUR.BAHANEYLE İKİ ÜNİVERSİTE BİTİRDİĞİNİ VE MALİ MÜŞAVİR OLDUĞUNU DA HAYKIRDIN .BU GECE RAHAT UYURSUN.İÇİNDE BİR UKTE KALMIŞ BELLİ BAK SANA DA FIRSAT OLDU BENİM NİCKİM.SANKİ HER YORUMUMDA "BEN MÜHENDİSİM EN İYİSİNİ BEN BİLİRİM "TARZINDA UKALALIKLAR MI YAPTIM.BİLMEM SEN ÖYLE DÜŞÜN KİMSEYİ İNANDIRMAK ZORUNDA DEĞİLİM.SADECE KENDİMİN BİLİYOR OLMASI BİLE YETER DE ARTAR BENİM İÇİN MESLEĞİMİ SEVDİĞİM İÇİN BU NİCKİ KULLANMIŞTIM TABİ SENİN GİBİ KÖTÜ NİYETLİLERİN OLDUĞUNU UNUTMUŞUM ÇOK PARDON... Alıntı
Φ ebu_cehil Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 MESLEĞİMİ SEVDİĞİM İÇİN BU NİCKİ KULLANMIŞTIM TABİ SENİN GİBİ KÖTÜ NİYETLİLERİN OLDUĞUNU UNUTMUŞUM ÇOK PARDON... CANIM BENİM MESLEĞİNİ ÇOK SEVİYORMUŞ BAŞLADINIZ YİNE MAHALLE AĞZINA TABİİ CEVAPLAR BİTTİ Alıntı
Φ MÜHENDİS Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 CEVAPLAR YOK SADECE KİNİN NEFRETİN KUSMUKLARI VAR EE SİZDEB DE BU BEKLENİR SAYIN YÜZÜKLERİN EFENDİSİ MÜHENDİS EFENDİ NİYE MÜHENDİS NİCKİ KULLANDIN HA HERKEZ SENİ MÜHENDİS BİLSİN DİYE BEN İKİ ÜNİVERSİTE BİTİRDİM "İKİ ÜNİVERSİTE "NİCKİ KULLANIYORMUYUM BEN MALİ MÜŞAVİRİM "MALİ MÜŞAVİR "NİCKİ KULLANIYORMUYUM CEVAP YOK HA. BU KADAR OLUR AKLINA TAKILAN HERŞEYİ YAZIYORSUN CEVAP BEKLİYORSUN CEVAP VERİYORUZ AMA İNANDIRAMIYORUZ .SUÇLU BİZMİ OLDUK.BENDEN İSTEYİPDE CEVAP VERMEDİĞİM BİR TEK SORU BULAMAZSIN.SENİN DERDİN ÜZÜM YEMEK DEĞİL BAĞCIYI DÖVMEK. CANIM BENİM MESLEĞİNİ ÇOK SEVİYORMUŞ BAŞLADINIZ YİNE MAHALLE AĞZINA TABİİ CEVAPLAR BİTTİ BENDE CEVAP BİTMEZ TASALANMA.(KURAN VE SÜNNET SAYESİNDE)SAYGI ÇERÇEVESİ İÇİNDE YAZMAYA ÇALIŞIYIRUM AMA DEĞMEZSİN. ÖNCE SEN MAHALLE AĞZI KONUŞMALARI BIRAK NERDEN CANIN OLDUM BİRDEN BAŞKALARINA TAVSİYE ETTİĞİN ŞEYLERİ ÖNCE KENDİ HAYATINA GEÇİR.DEDİĞİM GİBİ MESLEK MEVZUSUNA TAKILMA İNANIP İNANMAMAN UMRUMDA DEĞİL .BEN SENİN MALİ MÜŞAVİR OLDUĞUNA VE İKİ ÜNİVERSİTE BİTİRDİĞİNE TAKILMADIM BİLE OL AFERİN SANA KARŞINDAKİNE GÜVENMEDİĞİN SÜRECE SAĞLIKLI BİR TARTIŞMA ORTAMI OLMAZ.UNUTMA ŞÜPHE İNSANI KEMİREN BİR HASTALIKTIR. Alıntı
Φ ebu_cehil Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 UNUTMA ŞÜPHE İNSANI KEMİREN BİR HASTALIKTIR. "aptallar kendilerinden emin olarak yaşarlar;akıllılar ise şüphe içinde yaşar"(bertrand Russel) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Mühendis kardeş sen güzel yazılarına devam et.... Seni taktir ediyorum.. Burda herkes herkesi bilir.. Kafanı yorma.. Saygılar... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Ya anlamıyorum! Allahu tealanın adının yazılmasından rahatsız mı oluyo bu şahıslar! Öyleyse okumasınlar bakmasınlar! yorum yapmayın o zaman susun durun! Görmek istemiyomsunuz, bakmayın o zaman! Kimse size sen Allaha inanmıyon bu formu terk et demiyo! O zaman sizde burda bu tür şeylerin yazılmasına karışamazsınız! Saygılar!... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 Güzel bir paylaşım olmuş mizyal .. Emeğine sağlık..Allahın adını gördüklerinde hırslarından ne yapacaklarını şaşıranları ise hiç sallamayın, ciddiye alınmalarına bile değmez.. Şöyle düşünün dışarıda sokakta Allahın adını söylediğinizde hiç bir ateist size karışabiliyormu? Tabiki karışamıyor.. Neden ? Çünkü sıkar... Sanal ortamda ise bu tür tepkiler vermeleri gayet normal.. Sallamayın bile.. Alıntı
Φ ebu_cehil Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Güzel bir paylaşım olmuş mizyal .. Emeğine sağlık..Allahın adını gördüklerinde hırslarından ne yapacaklarını şaşıranları ise hiç sallamayın, ciddiye alınmalarına bile değmez.. Şöyle düşünün dışarıda sokakta Allahın adını söylediğinizde hiç bir ateist size karışabiliyormu? Tabiki karışamıyor.. Neden ? Çünkü sıkar... Sanal ortamda ise bu tür tepkiler vermeleri gayet normal.. Sallamayın bile.. aa arkası dönük arkadaş gelmiş ne güzel umarım beni tanımışsındır biz turan dursunları bahriye uçoklaı öldürmedik,sivasta insanları yakmadık,lokantada sırf sol eliyle yemek yiyor diye adam öldürmedik bak kendin söylüyorsun "sıkar"diye çünkü söylersek öldüreceksiniz değil mi? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 aa arkası dönük arkadaş gelmiş ne güzel umarım beni tanımışsındır biz turan dursunları bahriye uçoklaı öldürmedik,sivasta insanları yakmadık,lokantada sırf sol eliyle yemek yiyor diye adam öldürmedik bak kendin söylüyorsun "sıkar"diye çünkü söylersek öldüreceksiniz değil mi? Yok canım o kadar da aptal olamayız.. Bi kere içinizden biriniz bile çıkıpta Allaha küfredemez o cesaret yok sizde.. Ha öyle bi şi yapacak olan olsada yediği sopayla kalır.. En azından birdaha konuşurken zorlanarak konuşur..Siz sadece sanal da küfürlü topicler açıp onun bunun anasına kitabına peygamberine vs küfretmesini bilirsiniz..bknz: Anton Lavey Alıntı
Φ ebu_cehil Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 Yok canım o kadar da aptal olamayız.. Bi kere içinizden biriniz bile çıkıpta Allaha küfredemez o cesaret yok sizde.. Ha öyle bi şi yapacak olan olsada yediği sopayla kalır.. En azından birdaha konuşurken zorlanarak konuşur..Siz sadece sanal da küfürlü topicler açıp onun bunun anasına kitabına peygamberine vs küfretmesini bilirsiniz..bknz: Anton Lavey bak nasıl da tehdit ediyor unutma t.c.anayasası der ki"türkiye cumhuriyetinin resmi dini yoktur" ben kimin anasına peyganberine karısına kızına küfür etmişim öyle bir yazım varsa lütfen yayınlayında görelim chroday'in bana nasıl küfrettiğini pekala biliyorsun sopalardan,kavgalardan bahsediyorsun kısacası şiddetten bahsediyorsun sizlerden ne beklenir ki? Alıntı
Φ zaman Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 sopadan kavgadan açmaya gerek yok. ben size şu kadarını söyliyim istediğinizi yapın. allah kendi dinini korur bozmaya kalkanların sonunu hiç iyi görmüyoruz içimiz rahat. ama siz kendinize yazık ediyorsunuz. arman çok haklı herkes layık olduğunu bulur. siz ki allahın varlığını anlayamamış insanlarsınız. işinize gelmeyince açıklamaları tesadüflere bırakıyorsunuz. allahın varlığı işinize gelmediğinden kendinize şu soruyu sorun bir bakalım. gerçekten allah karşınıza çıkıp bana ibadet ve itaaat edeceksiniz dese ne yapardınız islam dinine ve gereklerine uyarmıydınız. yoksa yine geri ve bağnaz mı bulurdunuz. allah insanın gururuna yediremeceği şeyi bizden isteye bilir çünkü tapılacak tek varlık allahtır. bunun karşılığında dünyada elde edemeyeceğimiz şeyler var. allah sonumuzu hayır etsin Alıntı
Φ MÜHENDİS Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Mühendis kardeş sen güzel yazılarına devam et.... Seni taktir ediyorum.. Burda herkes herkesi bilir.. Kafanı yorma.. Saygılar... eyvallah ,sizin gibiler oldukça sırtımız yere gelmez Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.