Misafir kleo Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 bazı tercihlerimizi yaparken nelerden vazgeçiyoruz..sizinkiler ne Her Seçim Bir Kaybediştir... Her tercih bir vazgecistir cunku..Sabah ise gitmekle, yatakta nefis bir miskinlik firsatindan vazgeçmis olursunuz..Kalkar kalkmaz hayat bin bir seçenegi dayar burnunuzun ucuna... "Ne giysem" telasindan, ögle yemeginde "Ne alirdiniz?" diye basucunuzda biten garsona, hangi kanaldaki filmi izlesem" kararsizligindan"bize oy verin" diye bagrisan partilere kadar her sey, herkes, her an sizi israrla bir tercihe zorlar. Yastiginiza teslim olmussaniz, belki disarda isil isil bir günden vazgeçmis olursunuz.. Bahar esintileri tasiyan bir elbise belki o gün yasaminizi isildatabilecekken,agirbasli bir sadelige karar vermekle muhtemel bir tanisikligi tepersiniz.. Belki yemediginiz musakka, ismarladiginiz Izmir kofteden daha lezzetlidir. Ya da obur kanaldaki film, o anki ruh halinize daha uygundur..Ama yasam, vazgeçtiginiz seye iliskin ipucu vermez...Geri donup, o gunu gokkusagi desenli bir elbiseyle yeniden yasama sansiniz yoktur. Bu seçim oyununda vazgeçtiginiz sey, seçtiginizden daha degerliyse pismanlik kaçinilmazdir.. Ama neyin degerli oldugunun karari da yine size aittir... Ve vazgeçtiginiz sey bazen bir saray,bazen sohret sahnesinin pariltili neonlari da olsa, çogu zaman gozunuz hiç arkada kalmaz.. Cunku duvarlarina sevdiginizin kokusu sinmis bir ev ya da sevdiginiz kadinla paylasamadiginiz bir saray sizin icin borsada kolay feda edilebilir degerlerdendir. Hayata bir baska gozle bakmayi ogrendiyseniz, bu secimde kazandiklarini sananlara yalnizca aciyarak gulumsersiniz.. Her seyin siradanlastigi bir dunyada bazen kaybetmek en dogru seçimdir. Ve o dunyada en yerinde tercih; vazgeçistir.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 İnsanın yaptığı her tercıh kendı hayatını oluşturur aslında.. çünkü hayat yapılan tercıhlerden ibarettır.. ama bazı tercıhlerde kaybeden insanın kendısı olur aslında.. çunku bazı şeylere tercıh ettiği kendısıdır farkına bile varamaz Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Mantığımın sesini dinlemeyi tercih ederim... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 ben bazen biraz daha mantıksız davransam,biraz çılgın mı olsam....diyorum... bayanların tercihi çalışmak olmalı diye düşünürüm ....ama bazen çalışmayıp öğleye kadar yatakta miskinlik yapmaya özeniyorum....... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 bazı tercihlerimizi yaparken nelerden vazgeçiyoruz..sizinkiler ne Her Seçim Bir Kaybediştir... Her tercih bir vazgecistir cunku..Sabah ise gitmekle, yatakta nefis bir miskinlik firsatindan vazgeçmis olursunuz..Kalkar kalkmaz hayat bin bir seçenegi dayar burnunuzun ucuna... "Ne giysem" telasindan, ögle yemeginde "Ne alirdiniz?" diye basucunuzda biten garsona, hangi kanaldaki filmi izlesem" kararsizligindan"bize oy verin" diye bagrisan partilere kadar her sey, herkes, her an sizi israrla bir tercihe zorlar. Yastiginiza teslim olmussaniz, belki disarda isil isil bir günden vazgeçmis olursunuz.. Bahar esintileri tasiyan bir elbise belki o gün yasaminizi isildatabilecekken,agirbasli bir sadelige karar vermekle muhtemel bir tanisikligi tepersiniz.. Belki yemediginiz musakka, ismarladiginiz Izmir kofteden daha lezzetlidir. Ya da obur kanaldaki film, o anki ruh halinize daha uygundur..Ama yasam, vazgeçtiginiz seye iliskin ipucu vermez...Geri donup, o gunu gokkusagi desenli bir elbiseyle yeniden yasama sansiniz yoktur. Bu seçim oyununda vazgeçtiginiz sey, seçtiginizden daha degerliyse pismanlik kaçinilmazdir.. Ama neyin degerli oldugunun karari da yine size aittir... Ve vazgeçtiginiz sey bazen bir saray,bazen sohret sahnesinin pariltili neonlari da olsa, çogu zaman gozunuz hiç arkada kalmaz.. Cunku duvarlarina sevdiginizin kokusu sinmis bir ev ya da sevdiginiz kadinla paylasamadiginiz bir saray sizin icin borsada kolay feda edilebilir degerlerdendir. Hayata bir baska gozle bakmayi ogrendiyseniz, bu secimde kazandiklarini sananlara yalnizca aciyarak gulumsersiniz.. Her seyin siradanlastigi bir dunyada bazen kaybetmek en dogru seçimdir. Ve o dunyada en yerinde tercih; vazgeçistir.. vay be kleo konuyu çok beğendim valla bi an başka yerlere goturdu nedense beni... ama seçimlerimi sora yazıcam Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 vay be kleo konuyu çok beğendim valla bi an başka yerlere goturdu nedense beni... ama seçimlerimi sora yazıcam nerelere gittin bakalım... gelmişken yazsaydın merak ettim şimdi...... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 yazıcam sen merak etme ama uykum geldi ve çıkıcam şimdi aklım başımda deil tam eskilere gittik bi an....... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 yazıcam sen merak etme ama uykum geldi ve çıkıcam şimdi aklım başımda deil tam eskilere gittik bi an....... sütünü içmeyi unutma Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 ben bazen biraz daha mantıksız davransam,biraz çılgın mı olsam....diyorum... Bugüne kadar mantıksız davranıp, kalbimin sesini dinlemekle birşey kazanmadım Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Bugüne kadar mantıksız davranıp, kalbimin sesini dinlemekle birşey kazanmadım kıs bende kalp yokki sesini dinleyeyim..... ben biraz aylak gezmek..biraz çocuk olmak isterdim..hiçbir zaman olmadığım kadar ..ama hayat bazen bizim adımıza tercihler yapar sana ise sadece yaşamak kalır..... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 okulu askerlıge tercıh etttım bu yazda okulku bırakıp gıdıyorum Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 tercih yapmıyorum,başkası bir yol çiziyor bende o yolda sürükleniyorum... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 tercih yapmıyorum,başkası bir yol çiziyor bende o yolda sürükleniyorum... bence doğru söylemiyorsun..... sen tercihlerini kendin yaparsın.... hem seni kim sürükleyebilirki..duyduğum kadarı ile seni sürüklemek çok zor Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Bu günlerde yalnızlığı tercih ediyorum.. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 keman mı gitar mı diye çok bocaladım zamanında hala da düşünürüm. bir tercih yaptım ve şimdi gitarı tercih ettim. bunu seçtiğimde diğerinide kaybetttim tabi. ikisi bir arada olamazdı.. Alıntı
Φ AynRand Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Para mı mutluluk mu deseler,tercihim mutluluktur.Çoğu yerde paradan vazgeçtiğim olmuştur... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Para mı mutluluk mu deseler,tercihim mutluluktur.Çoğu yerde paradan vazgeçtiğim olmuştur... parayla saadetin olamayacağı uzun yıllardır kabul gören bir şey. lakin mutlulukta da bir araç olduğuda savunulmakta. yani çoğu zaman ikisi bir aarada olmaz. birini tercih etme durumuna düşseydim ben de sanırım ilk olarak durumu ii sentezlerdim. mutluluk anlık mı? diil mi? ya da bu para yakın ve ya uzun vadede ne işime yarar? bu soruların cevabını verdiklten sonra birini tercih ederdim. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 bazı tercihleri yaparken değer yargılarından vazgeçmemeyi tercih ediyorum Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 GÜLMEMEYİ TERCİH EDİORUM NEDENSE BU GÜNLERDE Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 sürekli yenilenmeyi, gelişmeyi tercih ediyorum. arkadaşlarımı seçmeyi tercih ediyorum onların beni seçmesini tercih etmiyorum. mantıklı davrandığını söyleyen ama ortaya bir mantık koyamayanların sözlerini ciddiye almamayı tercih ediyorum renklerden siyahı tercih ediyorum. Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Aşk kırıntılarıyla doymaktansa,aşksız kalmayı tercih ediyorum... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 tercih yapmıyorum..hayat zaten benim için bazı tercihler yapmış onu yaşıyorum...... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 tercih yapmıyorum..hayat zaten benim için bazı tercihler yapmış onu yaşıyorum...... Ama hayat sana birden fazla tercih sunuyor.. Tercihlerin içinden birini tercih etmek gerekiyor.. Ben hala yalnızlığı tercih ediyorum biraz kafa dinlemem lazım ama tabi çok zor bu.. Alıntı
Φ freak Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 canınız sıkkın yürürken sola veya sağa dönen yola girmek bir seçimdir ve yol sizi yeni deneyimlere götürür. sola dönerek yaptığınız tercih ve sonrasında olanlar sizi bağlar. neye göre tercih ettiğim!, evet konuşulup tartışılır, tecrübeler paylaşılır. ama ben hep bi yola girdikten sonra diğerini merak ettiğim için geri dönüp bi de o yola bakıorm. siz ne anlamadıysanız ben onu anlatamadım. Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 dostluğu aşka tercih ediyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.