Φ modernjames Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 herkesin kendine göre bir lakabı vardır. yakışsada yakışmasada. bazen kendimizin seçmesine izin vermez arkadaş grubumuz. onlar bir tane yakıştırır ve size yapıştırır. ölsende kurtulamazsın lakabından. kurtuldum desende bir gün karşına çıkar.. evet arkadaşlar sizlerin lakapları genelde vardır. lakaplarımızı paylaşalım burada... ilk olarak benim lakabım; uzun süredir arkadaşlar jamesbond der. tip olarak benzemesemde karakter olarak benzetirler.. çocukkende serçeydi lakabım çünkü çocuk çetemiz vardı enküçüğüydüm ve görevim ajanlıktı o zamnda.. daha sonra cellat dediler. ama en sonu bu "jamesbond" olan.. peki ya sizinkiler ne?? Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 b]Yemin bozduran Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 leyla..çok yakışır (bkz. unutkanlık topici) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.