Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Talat, Annan Planı döneminde Rumlara verilecek olan Güzelyurt için, “Güzelyurt’un değeri yoktur. Müzakerelerde kolay alınıp kolay veriliyor. Değerini arttıralım” dedi

 

Şehİtlerİmİzİn kutsal kanlarıyla sulanmış Güzelyurt, pazarlık masasına konuldu. AB tarafından beslenen Mehmet Ali Talat, hile ile ele geçirdiği Cumhurbaşkanlığı makamını kullanarak KKTC’yi parça parça Rumlara veriyor. Talat, “Güzelyurt’un değeri yoktur. Müzakerelerde kolay alınıp kolay veriliyor. Değerini arttıralım” şeklinde açıklama yaptı.

 

M. Ali Talat satışa hazırlanıyor

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Annan Planı döneminde Rum tarafına verilecek olan Güzelyurt’un değerinin arttırılmasını istedi. Talat, “Şu anda Güzelyurt’un değeri yoktur. Müzakerelerde kolay alınıp kolay veriliyor” şeklindeki şok açıklamasından sonra Kıbrıs’ın nasıl parça parça satılmak istendiği açık biçimde ortaya çıktı.

 

Pazarlamacı zihniyet

Tam bir pazarlamacı mantığıyla hareket eden ve vatan toprağını çekinmeden pazarlık masasına yatıran KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, “Böyle atıl biçimde kalırsa, yatırım yapılmazsa Güzelyurt ucuzlar tabii... Güzelyurt’u pahalandırmamız lazım. Müzakerelerde kolay alınıp kolay veriliyor. Alacak olan da, buranın pahalı olduğunu görmeli. Kazançlı yer olarak görüp başka yöntemler aramayı düşünebilmeli, Buraları yeni yatırım alanları olarak görüp değerlendirebilmeli” dedi.

 

CTP de destek çıktı

İktidarın Büyük ortağı Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin (CTP) de destek çıktığı Annan Planı’nda Güzelyurt’un Rumlara verilmesi kabul edilmişti. Planın oylanması ve kabul edilmesinden sonra bölgede tüm yatırımlar durmuştu. Kaderine terk edilen cennet bölgede üç yıl aradan sonra az da olsa görülen kalkınma faaliyetleri KKTC Cumhurbaşkanı Memet Ali Talat’ın vatandaşları şok eden, kanlarını donduran açıklamalarıyla tam anlamıyla darbe yedi. Güzelyurt İlçesi Geliştirme ve Kalkındırma Derneği, düzenlediği toplantıda, “Bölge halkı belirsizliğin ortadan kaldırılıp yatırım yapılmasını istiyor” derken, Cumurbaşkanı Mehmet Ali Talat da yaptığı konuşmada, bölgenin hala daha pazarlık masasında olduğunu iddia etti.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.